Στις 9 Μαρτίου η Huawei έχει προγραμματίσει pess event στο Βερολίνο, όπου υποθέσαμε ότι θα ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο Huawei P9. Οι πληροφορίες από την Κίνα λένε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ότι τελικά θα υπάρξει καθυστέρηση. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στελέχη της Huawei επιβεβαίωσαν την καθυστέρηση και ο λόγος είναι ότι πρέπει […]
Στις 9 Μαρτίου η Huawei έχει προγραμματίσει pess event στο Βερολίνο, όπου υποθέσαμε ότι θα ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο Huawei P9. Οι πληροφορίες από την Κίνα λένε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ότι τελικά θα υπάρξει καθυστέρηση.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στελέχη της Huawei επιβεβαίωσαν την καθυστέρηση και ο λόγος είναι ότι πρέπει να βελτιωθούν κάποια τεχνικά ζητήματα. Αυτά σχετίζονται με την dual-camera στην πλάτη του Huawei P9. Λόγω αυτού, η ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα καθυστερήσει έναν μήνα.
Το Huawei P9 αναμένεται σε 4 διαφορετικές εκδόσεις: Huawei P9, Huawei P9 lite, Huawei P9 Max και μια ειδική έκδοση με περισσότερη RAM και οθόνη μεταξύ P9 και P9 Max.
Οι σημερινές πληροφορίες που έρχονται μαζί με τα renders λένε ότι το Huawei P9 lite θα φορά Snapdragon 650, μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB, το P9 ενσωματώνει Kirin 950, 3GB RAM/32GB ενσωματωμένη μνήμη. Η ειδική έκδοση του P9 και το P9 Max θα φοράνε Kirin 955 4GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Το P9 Max έχει οθόνη 6 ιντσών, ενώ όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με dual-camera στην πλάτη και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
Όσο για τις τιμές, το Huawei P9 lite αναμένεται να κοστίζει 289 δολ., το Huawei P9 Max θα έχει τιμή 627 δολ. Η Huawei θέλει να απευθυνθεί σε όλη τη γκάμα της αγοράς με το P9.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.
Το Huawei Mate 80 Pro Max Wind Edition έγινε επίσημο με ενσωματωμένο ανεμιστήρα, 1.200 οπές ψύξης, Kirin 9030 Pro, οθόνη 6,9 ιντσών και μπαταρία 6.000mAh.
Η Huawei παρουσίασε νέες λύσεις U6GHz για 5G-Advanced, με στόχο μεγαλύτερη χωρητικότητα, χαμηλότερη καθυστέρηση και προετοιμασία των δικτύων για το 6G.
Η Aistaland, η νέα premium ηλεκτρική μάρκα των Huawei και GAC, παρουσίασε το GT7 με LiDAR 896 καναλιών, HarmonyOS cockpit, Qiankun ADS και φόρτιση 800V 6C.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου