Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

H Huawei βρέθηκε στην έκθεση MWC 2016, αλλά σε αντίθεση με τις LG, Sony και Samsug δεν έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση του Huawei P9. Στη θέση του παρουσίασε το Huawei MateBook, το 2-in-1 tablet με Intel Core M και Windows 10.

Ο λόγος που δεν είδαμε το Huawei P9 στη Βαρκελώνη ήταν επειδή η Huawei ήθελε να τραβήξει επάνω της τα βλέμματα με ξεχωριστό event. Ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για event που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Δυστυχώς δεν μας λέει τι θα ανακοινώσει στη γερμανική πρωτεύουσα όμως ευελπιστούμε ότι θα δούμε το Huawei P9. Η πρόσκληση δείχνει μόνο ένα μπουκάλι μπύρας το οποίο αδειάζει σε ένα ποτήρι και από κάτω γράφει “Beer”. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν και τι θέλει να μας πει η Huawei.

Αν πρόκειται για το Huawei P9, περιμένουμε dual-camera στην πλάτη στα 12 Megapixel, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την εστίαση στις φωτογραφίες μετά τη λήψη, μεταλλική κατασκευή και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης, θα φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950, Mali-T880 MP4 GPU, μπαταρία 3900mAh, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB ενώ περιμένουμε συνολικά 4 εκδόσεις.

huawei press event, Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

huawei press event, Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

huawei press event, Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

huawei press event, Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Μακάρι να έρθει με kirin 955 αλλά χλωμό το βλέπω αφού ακόμα δεν τον έχουν παρουσιάσει. Βέβαια μπορεί να το κάνουν μαζί με την παρουσίαση του P9. Επίσης μακάρι να έχει 4gb ram, 32gb ενσωματωμένη και τόσο μεγάλη μπαταρία. Θα μπορέσει να χτυπήσει στα ίσια άλλες “μεγάλες” εταιρείες ειδικά αν έχει και μια καλή τιμολόγιση. Όσο για την ανάλυση δεν θα με πείραζε αν δεν βάλουν qhd, μια χαρά θα είναι και με fhd. Και κάμερες ας βάλουν και 2 και 3 δεν με ενοχλεί αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό.

DimDim

Ξέρουμε που ακριβώς θα γίνει το event? Θα είμαι Berlin την άλλη εβδομάδα αν είναι να παο μια βόλτα να σας κάνω ένα Ελληνικό hands on.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei

Huawei P60 Pro: Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τιμή από 1299 ευρώ

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1299 ευρώ 8GB/256GB και 1499 ευρώ 12GB/512GB.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.

Smartphones Huawei

Huawei: Η Γερμανία εξετάζει να απογορέυσει εξαρτήματα 5G

Η Γερμανία, άλλοτε υποστηρικτής της Huawei στη διαμάχη με την Αμερική, εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο απαγόρευσης εξαρτημάτων απο τα δίκτυά της.

Gear Chip Huawei

Huawei: Προωθεί τσιπ έως και 14 νανόμετρα

Η Huawei σχεδιάζει την ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού ικανών να σχεδιάζουν τσιπ προηγμένα έως και 14 νανόμετρα, με στόχο να βοηθήσει τις κινεζικές εταιρείες να παρακάμψουν τις αμερικανικές κυρώσεις.