Huawei P10: Στο GFXBench με οθόνη 5.5″ QHD και Kirin 960

Με το Huawei P9 ο κατασκευαστής τα πήγε πολύ καλά, ανακοίνωσε μάλιστα πριν από λίγες μέρες ότι το κινητό από τον Απρίλιο έχει περάσει τα 9 εκατ. πωλήσεις. Είναι ένα smartphone με διπλή κάμερα 12 Megapixel από την Leica, Kirin 955 και μνήμη RAM 3GB.

Η Huawei φαίνεται πως ετοιμάζει τον διάδοχο, Huawei P10, που σύμφωνα με διαρροή πέρασε από το GFXBench benchmark test. Το Huawei P10 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960 2.3GHz και Mali G-71 GPU. Η μνήμη RAM θα είναι 6GB και η ενσωματωμένη μνήμη 256GB.

Στην πλάτη θα υπάρχει κάμερα 12 Megapixel, αλλά δεν αναφέρεται αν θα είναι και πάλι dual camera, ούτε αν θα είναι από την Leica. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel και τρέχει Android 7.0 Nougat.

Με το Huawei P9, να τα πηγαίνει αρκετά καλά στις πωλήσεις κάνοντας 3 εκατ. τους τελευταίους 2 μήνες, η Huawei μάλλον δεν έχει λόγους να βιάζεται για την κυκλοφορία του P10. Το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθεί τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου του 2017.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το αν είναι πράγματι το Huawei P10, να σημειωθεί ότι ο αριθμός μοντέλου είναι LON-L29 ενώ το P9 έχει LON-L19.

huawei p10 specs leaked, Huawei P10: Στο GFXBench με οθόνη 5.5″ QHD και Kirin 960

Huawei P9
huawei p10 specs leaked, Huawei P10: Στο GFXBench με οθόνη 5.5″ QHD και Kirin 960
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Οχ κατάλαβα πάμε ολοταχώς για 700+++ ευρώ το p9 πάει πολύ καλά γιατί έπεσε σχεδόν από της πρώτες μέρες στα 400 ευρώ (και παρεμενε εκεί) το p9 plus 700 ήταν και τόσο είναι και τώρα και πωλήσεις του είναι πάτος (αν και συσκευή είναι πύραυλος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.