Huawei: Σταματάει τις αποστολές των flagship smartphone;

Huawei, Huawei: Σταματάει τις αποστολές των flagship smartphone;

Μετά τον αποκλεισμό από την Αμερική, η Huawei έχει συναντήσει αρκετά προβλήματα στην αγορά. Αρχικά, τον Μάιο αποφάσισε να σταματήσει τις low και mid-range παραγγελίες για τα smartphone τα οποία δεν ενσωματώνουν κάποιον Kirin επεξεργαστή. Η εταιρεία σύμφωνα με πηγή έχει κρατήσει απόθεμα ενός ολόκληρου χρόνου για τα chip της και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα διακόψει και τις αποστολές των high-end flagship smartphone.

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, η Huawei νωρίτερα αυτόν τον μήνα ξεκίνησε να μην δέχεται άλλες παραγγελίες για την σειρά P30 που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες. Εκτός από τα πολύ καλά και ισχυρά smartphone της P30 σειράς η Huawei μάλλον θα διακόψει και τις παραγγελίες της επερχόμενης Mate 30 σειράς, η οποία δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Huawei ετοιμάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα HongMengOS που μάλλον είναι ήδη εγκατεστημένο σε 1 εκατομμύριο smartphone, ενδέχεται όμως να τροφοδοτήσει τα smartphone της με ένα Ρώσικο λειτουργικό ονόματι Aurora. Ταυτόχρονα το τμήμα μάρκετινγκ και πωλήσεων της εταιρείας αναμένει μία πτώση στης πωλήσεις της τάξεως του 40-60% και χθες εμφανίστηκαν στο Microsoft Store μερικά laptop της εταιρείας μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Τα Huawei p10, p20, p30 είναι τα καλύτερα στην αγορά εύκολα και δεν χαλάνε ποτέ εμένα η προτίμησή της είναι πολοι καλή

vladimiros

Θα τριβουν τα χερια η samsung και η αχονεφτη apple,γιατι απλα το περισσοτερο ποσοστο θα πανε σε αυτες τις 2 εταιριες..μεχρι τουλαχιστον να επανελθει ξανα στις πωλησεις η Huawei..οχι πως με ενδιαφερει για την Huawei,απλα το θεμα ειναι οτι προχοραει πολυ γρηγορα την τεχνολογια αυτη η εταιρια και αυτο ειναι καλο σε ολους μας..ειδικα σε στην καμερα εκανε μεγαλα αλματα..ας περιμενουμε να δουμε πως θα πανε τα πραγματα..

Georgetsl

Xiaomi εδώ και δύο έτη ….και δεν νομίζω να πάω σε άλλη εταιρεία πια ….ξεπέρασε και την huawei οσον αφορά το κομμάτι κινητού τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε τιμές …..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.