Huawei: Θα “αναρρώσουμε” από τον αποκλεισμό, θα χάσει και η Αμερική πολλά

, Huawei: Θα “αναρρώσουμε” από τον αποκλεισμό, θα χάσει και η Αμερική πολλά

Περασε ένας χρόνος από τον αποκλεισμό της Huawei από την Αμερική και τα προβλήματα για τον Κινεζικό κολοσσό συνεχίζουν. Ο Chief Security Officer της Huawei, Andy Purdy, δήλωσε ότι οι αποφάσεις που παίρνει η Αμερικανική κυβέρνηση επηρεάζουν περισσότερο τους Αμερικανούς πολίτες από ότι την ίδια την εταιρεία.

Σύμφωνα με τον Andy, η Huawei θα καταφέρει να αναρρώσει και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ωστόσο αρκετοί Αμερικανοί πολίτες θα χάσουν τις δουλειές τους καθώς, η Αμερική θέλει να πιέσει την Huawei να μεταφέρει στην Κίνα όλα τα εργοστάσια παραγωγής.

Τέλος, ο Andy σημείωσε ότι η Huawei θα γίνει πλήρως ανεξάρτητη από τις Αμερικανικές εταιρείες σε βάθος χρόνου και πως δεν θα ξανά επιστρέψει σε αυτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Andy φοβάται για μια παρόμοια κίνηση από τις Κινεζικές αρχές η οποία θα επηρεάσει μεγάλες εταιρείες με έδρα την Αμερική όπως η Apple.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Η αληθεια ειναι μεχρι στιγμης τα μεριδια αγορας της huawei ειναι αυτα που δεν αναρρωνουν αλλα περιμενω καποια αντιστοιχη κινηση της κινεζικης κυβερνησης στην apple. Βεβαια τα λεφτα ειναι πολλα και δεν νομιζω ν θελουν πραγματικα ν διωξουν τους αμερικανους απο τη Κινα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.