Huawei: Το πρώτο 5G smartphone θα έχει αναδιπλούμενη οθόνη

huawei 5g smartphone αναδιπλούμενη οθόνη, Huawei: Το πρώτο 5G smartphone θα έχει αναδιπλούμενη οθόνη

Η Huawei έχει ήδη κάνει γνωστό πως μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσει το πρώτο της 5G smartphone με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο Ken Hu να τονίζει πως θα διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη.

Είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό η Huawei φέρνει όλο και πιο συχνά το “5G” στην επικαιρότητα, αναφορικά με τα πλάνα της για αυτό, ενώ δεν είναι κρυφό πως αναπτύσσει το δικό της αναδιπλούμενο smartphone που θα αποκαλυφθεί στα μέσα του 2019. Φαίνεται όμως πως αυτά τα δύο χαρακτηριστικά θα συνδυαστούν μιας και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ken Hu, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του World Economic Forum, πως η 5G συσκευή της εταιρείας θα διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη.

Οι δηλώσεις του Ken Hu συμπίπτουν με τις πληροφορίες ότι το 5G smartphone της εταιρείας θα εμφανιστεί τον Ιούνιο του 2019 και όπως όλα δείχνουν θα είναι εφοδιασμένο με αναδιπλούμενη οθόνη. Όπως είναι λογικό, δεν έγινε κάποια άλλη δήλωση σχετικά με τα χαρακτηριστικά αυτού του νέου τύπου smartphone, κάτι το οποίο γίνεται με όλους κατασκευαστές έτσι ώστε να μη διαρρεύσει το παραμικρό στοιχείο για αυτά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φανης 2013

ας δωσει καμια αναβαθμιση στα κινητα της και ας αφησει τη φιλοσοφια στην ακρη

Σπύρος

Το πρώτο 5G κινητό είναι το XZ3 της Sony.

NikosAr

Α … τι κρίμα έχασε την πρωτιά στους επεξεργαστές με 7nm και τώρα θα χάσει και το 5g … καλά μιλάμε αυτή η εταιρεία ψοφαει για τρολαρισμα

Solon

Η Huawei δεν κατασκευάζει οθόνες από ότι ξέρω οπότε το ερώτημα είναι από που θα προμηθευτεί τις αναδιπλούμενες οθόνες. Τελείως απίθανο να της δώσει η Samsung που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό της. Ωστόσο η Samy δεν είναι η μόνη εταιρία που αναπτύσσει εύκαμπτες οθόνες. H TDK π.χ. είχε παρουσιάσει πριν 3 χρόνια μία δοκιμαστική αλλά λειτουργική οθόνη.
Πιστεύω πάντως πως το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei δεν θα έχει εύκαμπτη οθόνη αλλά θα είναι αναδιπλούμενο με δύο οθόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».