Huawei U9000, Με οθόνη 4.1 ίντσες και Android 2.2

Για να δούμε τι θα δούμε μέσα στο 2011. Οι Κινέζοι κατασκευαστές κινητών έχουν ήδη παρουσία στη χώρα μας με τα ZTE Blade και Huawei Ideos και σίγουρα θα θέλαμε να δούμε τα Titan αλλά και Χ5. Ακόμα ένα μοντέλο μας κινεί το ενδιαφέρον αν και δεν έχουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι το Huawei U9000.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι οθόνη 4.1 ιντσών, επεργαστής 1GHz, έξοδος mini HDMI, κάμερα 5 Megapixels με βίντεο 720p και λειτουργικό σύστημα Android 2.2.





Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 8:50

Σχόλια

  • Αφού είναι κινέζικο, δεν νομίζω ότι θα κοστίζει και πολλά... σ' αυτό είναι καλοί!

  • Όλο αναβάλω την αγορά του Galaxy (είναι πολλά τα τετρακό και βάλε),οπότε για να δούμε αν μας κάνει το u9000 με τιμή κάτω απ΄τα 300.

  • κι εγω αναβαλω την αγορα του galaxy s, κι αν ερθει αυτο εδω μαλλον θα το προτιμησω :-) ...δεν συγκρινονται και πολυ μεταξυ τους, αλλα ας οψεται η (προσωρινη ελπιζω) οικονομικη στενοτης....

  • σε αυτο το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=L_a_8Q2BiwA εξηγει ο demonstrator οτι δεν ειναι στην τελικη του φαση ακομα αυτη η συσκευη και θα βγει στην αγορα λιγο πιο μετα, μεταξυ q1 και q2..(αρα αν ερθει εδω μπορει και να ειναι σεπτεμβρης ας πουμε :-( )... επισης στο τελος του βιντεο τον ρωταει ο δημοσιογραφος σε τι τιμη περιπου θα ειναι και απανταει ο αλλος οτι θα ειναι στην τιμη του nexus s επειδη ειναι το super high end μοντελο της εταιριας......ΕΛΠΙΖΩ να εκανα καποιο λαθος στην μεταφραση ή να κανει πλακα ο τυπος της huawei......

  • οχι οτι εχω τίποτα με τους σχιστοματιδες αλλα κινεζιες δεν προκειτε να πάρω και ας εχει 100ευρω....

  • Αλέξανδρε ολα τα επωνυμα κινεζικα ειναι, ομως εχουμε εταιρειες κολοσσους που σε υποστιριζουν αναβαθμίζουν προσφεροντας ποιοτητα ελενχο και εγγύηση στις συσκευες!!!! στα κινεζικα μαμα τι εχεις απο ολα αυτα? και εαν θες να το δωσεις εαν δεν σου αρεσει πιος θα στο παρει και ποσο?

  • lorentzos το θέμα με τα κινέζικα είναι να παίρνεις value for money προιοντα ώστε να μη σε ενδιαφέρει να το πουλήσεις.
    Οσο για την htc αυτό που έκανε με το desire (6-8 μήνες κινητό ) δε το λες και σωστό. Τουλάχιστον με τους κινέζους κατά πάσα πιθανότητα το κινητό θα είναι παιχνιδάκι για rooting οπότε να είναι καλά τα παλικάρια xda - modaco.
    Αλήθεια με το zte blade ποιός νοιάζεται αν και πότε θα δούμε την επίσημη 2,2 ;

  • Παιδια το συγκεκριμενο μοντελο ειναι το huawei X6...Παντως μεχρι να ερθει στην Ελλαδα(κατα το καλοκαιρι το κοβω),και αν ερθει με τιμη γυρω στα 300-350,το βλεπω ασυμφορο γιατι ως τοτε θα εχουνε πεσει εκει κοντα και οι τιμες των επωνυμων μοντελων..αν ειναι δηλαδη να ερθει ο Κινεζος με 300-350,δεν βαζω ενα πενηνταρικο πανω να παρω ενα galaxy s καλυτερα?

    • Παιδιά, όταν θα υπάρξουν πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.