Honor V8 Max: Με οθόνη 6.6″ QHD και μπαταρία 4400mAh [ΤΕΝΑΑ]

Αν και τα όρια για το τι μπορεί να θεωρηθεί smartphone και τι tablet, πλέον δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές φτάνουν ή και ξεπερνούν τις 6 ίντσες. H Huawei ετοιμάζει το δικό της smartphone που κατατάσσεται στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Το μη ανακοινωμένο Honor V8 Max πέρασε για πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ και όπως φαίνεται θα έρθει για να συναγωνιστεί συσκευές όπως Xiaomi Mi Max, Lenovo Phab2 Pro, Asus Zenfone 3 Ultra.

Η ΤΕΝΑΑ δείχνει ότι το Honor V8 Max φορά οθόνη 6.6 ιντσών QuadHD AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950 2.3GHz, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD.

Η κάμερα είναι 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, στην πλάτη υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και ενσωματώνει μπαταρία 4400mAh. Οι διαστάσεις του Honor V8 Max είναι 178.8×90.9×7.2 χλστ. και ζυγίζει 219 γραμμάρια.

Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα ανακοινωθεί, που θα κυκλοφορήσει και πόσο θα κοστίζει.

huawei v8 max tenaa, Honor V8 Max: Με οθόνη 6.6″ QHD και μπαταρία 4400mAh [ΤΕΝΑΑ]

huawei v8 max tenaa, Honor V8 Max: Με οθόνη 6.6″ QHD και μπαταρία 4400mAh [ΤΕΝΑΑ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ManS

Τραγικό…

Darth

@ManS why? Όλοι θέλουν μεγάλη μπαταρία, και ο μόνος τρόπος να έχεις μεγάλη μπαταρία είναι μεγάλη συσκευή… So?

JohnWave

@Darth, ξέρεις ότι η μεγαλύτερη μπαταρία θα μπορούσε να επιτευχθεί με μεγαλύτερο πάχος συσκευής. Εμένα αυτή η κίνηση της Huawei με φοβίζει ως προς το μέλλον του μεγέθους των συσκευών. Νόμιζα ότι είχε μπει ένα τέρμα στην παντοφλοποίηση αλλά φαίνεται πως δεν.

Darth

@JohnWave τούβλα μετά θα γίνουν (κόσμος προτιμάει μεγάλο και λεπτό παρά μικρο και θεοχνοτρο)

UW0TM8

Μ@λ@κιες. 5,1 πρέπει να γίνει ταβάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.