Lenovo Phab2 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone του Project Tango

H Lenovo σε press event που πραγματοποιεί ανακοίνωσε επίσημα το Lenovo Phab2 Pro, το πρώτο εμπορικό smartphone που υποστηρίζει το Google Project Tango. Το Project Tango λανσαρίστηκε ως η πλατφόρμα που επιτρέπει στο κινητό να να καταλαβαίνει την τοποθεσία του δημιουργώντας τρισδιάστατο χάρτη των εσωτερικών χώρων.

Με το Project Tango το Lenovo Phab2 Pro θα μπορεί να μετρήσει το δωμάτιο και να γνωρίζει τις διαστάσεις του, αλλά και την δική του τοποθεσία έτσι ώστε να φέρει εξαιρετικά βελτιωμένα augmented reality και virtual reality apps.

To Lenovo Phab2 Pro έρχεται με οθόνη 6.4 ιντσών QHD, είναι πιο κοντά σε tablet παρά σε smartphone, ωστόσο μοιάζει με μοντέρνα ναυαρχίδα με μεταλλική κατασκευή σε δυο χρώματα γκρι και το χρώμα της σαμπάνιας. Έχει διαστάσεις 88.6×179.8×6.96-10.7 χλστ., οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 652, μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 4050mAh και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Από τα πιο σημαντικά κομμάτια είναι οι κάμερες, στην πλάτη έχει τρεις: μια 16 Megapixel RGB κάμερα, μια depth κάμερα και μια motion tracking κάμερα με infra-red beamer και fish-eye φακό για όλα τα features του project Tango. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει κάμερα 8 Megapixel.

Η κυκλοφορία του θα γίνει Σεπτέμβριο και γνωρίζουμε ότι θα διατεθεί μέσω του Best Buy με τιμή 500 δολάρια unlocked.

lenovo phab2 pro, Lenovo Phab2 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone του Project Tango

lenovo phab2 pro, Lenovo Phab2 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone του Project Tango

lenovo phab2 pro, Lenovo Phab2 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone του Project Tango

lenovo phab2 pro, Lenovo Phab2 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone του Project Tango

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Αν η Sony βγάλει τέτοιο μπροστινό μέρος (με stereo speakers όμως φυσικά) και πλάτη σαν του z5, τότε θα βγάλει το πιο όμορφο κινητό στην αγορά.

Jorge

Μπράβο στην Lenovo, αν υπάρξη και η αναλογη υποστήριξη από τους dev σε θέμα software φαίνεται ένα ωραίο project. Σαν design η συσκευή θυμίζει λίγο Mate.

sotos

Το project λίγο άχρηστο μου ακούγεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όσο για το κινητό…. Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Ο

Αλέξανδρος

Από την Sony περιμέναμε το νέο Ultra στις 6.44″ και συνεχώς άλλοι κατασκευαστές ανακοινώνουν κινητά σε αυτές τις διαστάσεις.
Τώρα όσο αναφορά το κινητό δεν έχω λόγια, μπράβο στη Lenovo. Έχω το xperia ultra και είναι εργαλείο σε αυτές τις ίντσες παρά κινητό.
Όσο για το project @soto είναι ιδανικό για όσους επαγγελματίες έχουν σχέση να μετρούν τον χώρο κάποιας κατασκευής ( δεν είναι μόνο για δωμάτια αλλά γενικά ) αλλά και να τον διαμορφώνουν ανάλογα όταν τους βγει σε 3d εικόνα. Επίσης η google είχε πει ότι αυτό το project θα βοηθήσει με κάποιον τρόπο και τους ανθρώπους με περιορισμένη όραση. Περισσότερα: https://get.google.com/tango/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.