Huawei X5, Ελλάδα τέλη Απριλίου με τιμή κάτω από τα 250 ευρώ

Ακριβό το ένα, ακριβό το άλλο. Ορίστε λοιπόν, υπάρχουν και smartphones που δεν θα είναι τόσο ακριβά όσο τα hi-end μοντέλα των επώνυμων κατασκευαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog το Huawei X5 ετοιμάζεται να ριχτεί στη Ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας το επόμενο διάστημα. Επώνυμη είναι και η Huawei όχι όμως διάσημη, σκοπεύει πάντως να γίνει.

Ποιος θα το φέρει; Δεν γνωρίζω, εικάζω όμως ότι αν συνεχίζεται η καλή συνεργασία WIND και Huawei (Ideos U8150) ή Vodafone και Huawei (Joy 845), μάλλον θα το δούμε πρώτα σε αυτούς. Προσωπικά προς WIND πιστεύω ότι θα καταλήξει. Πόσο θα κοστίζει; Κάτω από 250 ευρώ, εκεί κοντά στο 200άρι+.

Λίγο αργότερα από το Huawei X5 μαθαίνω ότι ετοιμάζεται και η άφιξη του tablet Huawei S7 Slim. Ωραία πράγματα. Δείτε και το ανταγωνιστικό ZTE Skate με οθόνη 4.3 ίντσες.

Huawei Ideos X5
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2
Επεξεργαστής: 800MHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3,8 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, βίντεο 720p HD
Bluetooth 2.1, Wi-Fi n, GPS, micro USB
Μπαταρία: 1500mAh




Επεξεργάστηκε την 18 Μαρτίου 2011 17:53

Σχόλια

  • Άντε να έρθει και στην Vodafone πριν το Μάιο μπας και το πάρω με επιδότηση!!!!!!!

  • Αρκετα ενδιαφερον φαινεται και πολυ προσιτο στην τιμη του.Για δευτερο μου τηλεφωνο θα ηταν μια χαρα,αν και ειμαι λιγο επιφυλακτικος για την μαρκα (δεν τη γνωριζω)
    Kαμμια photo απο την πισω μερια του κινητου δεν εχουμε;

  • Κωστα προσεξα στο video στην αρχη που ειπε οτι ειναι μια "android 2.3 device". εδω θα κυκλοφορησει με 2.2 ???

    • Ναι 2.2, το βίντεο το έβαλα για να δείτε το εξωτερικό της συσκευής.

  • Αν το φέρει η Voda, κάτω από τα 250 ευρώ, τότε πιστεύω οτι μετά θα απαντήσει η Wind με το ZTE Skate με τιμή κοντά στα 200, οπότε με βλέπω να αλλάζω πάροχο...

    Επίσης η Wind βλέπω να φέρνει αργότερα και το ZTE V11 για να απαντήσει και στα tablets στην Voda (με Android 3.0 παρακαλώ...)

  • Ποτε θα έχουμε βίντεο παρουσίαση στα ελληνικά;το σκέφτομαι πολυ να το αγοράσω άλλα θέλω να δω και ενα ελληνικό βίντεο!!

  • Σπουδαία είδηση! Επιτέλους οι κινέζοι κατάλαβαν ότι για να πάρουν μερίδιο από την αγορά πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές. Τα χαρακτηριστικά του είναι εξειρετικά για κινητό κάτω των 250 €. Υπολογίζω γύρω στα 220 €. Και επιπλέον αυτό σημαίνει πως θα κυκλοφορεί καινούριο στο Ebay σε τιμές σίγουρα κάτω από 200 €!
    Τη Huawei την εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από την ZTE. Τα modem της εταιρείας που έχω δουλέψει ήταν ανθεκτικά στη χρήση με γερά πλαστικά και πόλύ καλό σήμα. Οθόνη ακόμα δεν έχω δει από κοντά αλλά στο βίντεο φαίνεται μια χαρά.
    Θα κάνει θραύση!!!

  • την υπογραφη της google γιατι την εχει βοι8ησε στιν κατασκευη η λογο android????

  • Εγω πλέον το είπα, δεν ξαναγοράζω hiend κινητο με highend τιμη. Να πανε να γθυθουνε. Η τεχνολογια καλπαζει τοσο πολυ που απλα μπορεις να περιμενεις ενα 6μηνακι μονο και παιρνεις ενα τουμπανειρο κινητο που κανει καφε.

    Αρχισα να μετανιώνω την αρχικη αγορα του Desire πολλα χρήματα για το τπτ

  • @farcry@ δεν καταλαβα ακριβως οσον αφορα αν το συγκεκριμενο κινητο παιζει adobe flash player??

  • # US SAR:

    US SAR - The exposure standard for mobile devices employs a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate, or SAR. The SAR limit stated in the international guidelines is 2.0 W/ kg*. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. Although the SAR is determined at the highest certified power level, the actual SAR of the device while operating can be well below the maximum value.

    * Head:
    o 0.34
    * Measured in:
    o 1900 MHz
    * Body:
    o 0.79
    * Measured in:
    o 1900 MHz

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.