Huawei Y6 (2018): Επίσημο με Face Unlock και Android Oreo

Huawei Y6 (2018), Huawei Y6 (2018): Επίσημο με Face Unlock και Android Oreo

Η Huawei συνεχίζει να ανακοινώνει νέα μοντέλα καλύπτοντας ανεξαιρέτως όλα τα target group χρηστών. Μετά το λανσάρισμα των Huawei Y7 Prime (2018) και Huawei Y9 (2018) τον περασμένο μήνα, το νεότερο μοντέλο της σειράς Υ είναι το Huawei Y6 (2018), το οποίο έρχεται με λειτουργία Face Unlock και Android Oreo.

Το Y6 (2018) είναι εξοπλισμένο με HD+ οθόνη 5.7” και αναλογία 18:9 (1440×720 pixels), Snapdragon 450 SoC 8 πυρήνων στα 1.8 GHz που συνδυάζεται με 2 GB RAM και Adreno 506 GPU. Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι 16 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Στο πίσω μέρος εδρεύει η μονή κάμερα ανάλυσης 13 MP με το flash, ενώ μπροστά το νέο μοντέλο ενσωματώνει 5 MP κάμερα με AR lens effects για διασκεδαστικότερες selfies. Γενικά, το προσιτό μοντέλο απευθύνεται σε νεαρούς χρήστες που αγαπούν τη μουσική και γι αυτό έρχεται με ενισχυμένο σύστημα ήχου.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να μοιράζεται τη μουσική του με άλλες συσκευές μέσω τις λειτουργίας Group Music και να καταγράφει σε screenshot ότι βλέπει στην οθόνη του απευθείας σκουπίζοντας με τα τρία δάκτυλα του κάθετα την επιφάνειά της.

Το Huawei Y6 (2018) θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και χρυσό χρώμα σε τιμή που εκτιμάται ότι δεν θα ξεπερνάει τα 150 ευρώ.

Huawei Y6 (2018), Huawei Y6 (2018): Επίσημο με Face Unlock και Android Oreo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.