Η αναφορά στο stainless steel των Note 10 ήταν λάθος

Note 10, Η αναφορά στο stainless steel των Note 10 ήταν λάθος

Η Samsung παρουσίασε πριν μερικές ημέρες την Galaxy Note 10 σειρά στην Νέα Υόρκη, δυστυχώς όμως στο video της ανακοίνωσης δόθηκε η εντύπωση ότι το τηλέφωνο αποτελείται από stainless steel. Τα δύο Note όμως δεν αποτελούνται από stailness steel αλλά από αλουμίνιο. Την πληροφορία αποκάλυψε το The Verge το οποίο μίλησε απευθείας με την Samsung η οποία επιβεβαίωσε το λάθος.

Note 10, Η αναφορά στο stainless steel των Note 10 ήταν λάθος

Το ίδιο λάθος σημειώθηκε και στην ιστοσελίδα της Samsung η οποία υποστήριζε ότι τα smartphone αποτελούνται από High-polish stainless steel. Η πληροφορία αυτή ευτυχώς άλλαξε λίγο αργότερα σε High-polist metal. Εκτός από την ιστοσελίδα όμως η πληροφορία αυτή αφαιρέθηκε και από το introduction video των Note 10 που ανέβηκε στο Youtube κανάλι της Samsung, παρόλο που το βίντεο δεν άλλαξε καθόλου.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα, είτε ότι υπήρχε πιθανότητα τα Galaxy Note 10 να αποτελούνταν από stainless steel είτε ότι κάποιος μέσα στην εταιρεία δεν έκανε σωστά την δουλειά του.

https://www.youtube.com/watch?v=uRzEhLm3-hc

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung διέγραψε και όλα τα διαφημιστικά βίντεο για την audio jack 3.5mm θύρα που δημοσίευσε πριν μερικά χρόνια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Το πρόσεξα και εγώ αυτό στο βίντεο παρουσίασης της συσκευής και μου έκανε εντύπωση που δεν αναφέρθηκε πουθενά .

Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να έχει σε αυτά τα λεφτά .

Michael K

Στα 950€ το Note 10 και στα 1150€ το Note10 plus, θα επρεπε να ειναι απο “αδαμάντιο”. Γελοίο που ακόμα πουλανε το αλουμινιο και το tempered glass για premium. Σε αυτα τα λεφτά αγοράζεις δυο Note 9 η δυο S10 που σχεδον δεν υστερουν σε τιποτα ουσιαστικο.

Αλλα εκτος του οτι δεν εχουν τιποτα καινουργιο να προσφερουν, το απλο Note10 ειναι και υποβάθμιση. Μεσα στα πολλά που του εχουν κόψει, το χειροτερο ολων ειναι οτι εβαλαν 1080p οθονη σε κινητο των χιλιων ευρω.Το Note 4 του 2014 που εχω, εχει 1440p panel. Απλα τραγικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.