Smartphones

Η αναβάθμιση OxygenOS 9.0.6 στο OnePlus 6T φέρνει βελτιώσεις στο ξεκλείδωμα και στην αυτονομία

Η OnePlus έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση OxygenOS 9.0.6 για το OnePlus 6T φέρνοντας βελτιώσεις στο τελευταίο flagship smartphone της εταιρείας με σκοπό τη βελτίωση στην εμπειρία χρήσης.

Σύμφωνα με την αναβάθμιση OxygenOS 9.0.6, το OnePlus 6T θα έχει βελτιωμένη εμπειρία χρήσης της διαδικασίας ξεκλειδώματος της οθόνης, βελτιωμένη κατανάλωση ενέργεια όταν η συσκευή βρίσκεται σε standby mode και ο χρήστης δεν τη χρησιμοποιεί, ενώ υπάρχουν διορθώσεις στα bugs της συσκευής ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται και η απόδοσή της.

Βελτιώσεις υπάρχουν και στον τομέα της κάμερας με καλύτερη επεξεργασία εικόνας, ενώ άλλες διορθώσεις έχουν να κάνουν με την προσθήκη APN στο δίκτυο της Verizon και τις ειδοποιήσεις από το Play Store όπου υπήρχαν εφαρμογές για τις οποίες οι ειδοποιήσεις δεν εμφανιζόντουσαν ποτέ.

Τέλος, η OnePlus ανακοίνωσε πως η αναβάθμιση θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη αρχικά για περιορισμένο αριθμό χρηστών, με τους υπόλοιπους να τη λαμβάνουν σταδιακά τις επόμενες μέρες και αφού υπάρχει η διαβεβαίωση πως δεν υπάρχουν σοβαρά bugs τα οποία θα αναβάλουν την αναβάθμιση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Νοεμβρίου 2018 14:26

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.