Η Apple περιορίζει την αγορά των iPhone ανά πελάτη λόγω του κορονοϊού [updated]

, Η Apple περιορίζει την αγορά των iPhone ανά πελάτη λόγω του κορονοϊού [updated]

Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Apple με τον ανεφοδιασμό των νέων smartphone μετά την εξάπλωση του κοροναϊού αφού ορισμένα καταστήματα στην Αμερική έχουν έλλειψη και κατά την αγορά υπάρχει μια καθυστέρηση της τάξεως των δύο ημερών. Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την λειτουργία όλων των Apple Store στον πλανήτη με τα μόνα εν λειτουργία καταστήματα να βρίσκονται στην Κίνα.

Νέα αναφορά που έρχεται στο διαδίκτυο αποκαλύπτει ότι ο Αμερικανικός κολοσσός περιορίζει την αγορά ενός iPhone και δεν δίνει την δυνατότητα να γίνει αγορά τριών ή περισσοτέρων ίδιων smartphone. Τι σημαίνει αυτό. Αυτό επηρεάζει μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές από το επίσημο κατάστημα της Apple. Έστω για παράδειγμα ότι θέλετε να αγοράσετε τρία iPhone 11, με τον νέο περιορισμό της Apple αυτό δεν επιτρέπεται. Μπορείτε όμως να αγοράσετε δύο iPhone 11 και δύο iPhone 11 Pro Max. Ο περιορισμός αυτό θα ισχύει για τα iPhone 8, 8 Plus, XR, 11, 11 Pro και 11 Pro Max.

Ο ίδιος περιορισμός θα ισχύει και για τα νέα iPad Pro (2020) των 11 και 12.9 ιντσών τα οποία παρουσιάστηκαν επίσημα προχθές από την Apple. Μεταξύ μας όμως, ο μέσος άνθρωπος δεν θα πάει να αγοράσει δύο ή τρία ίδια iPhone, άρα μήπως αυτός ο περιορισμός δεν είναι αυτό που φαίνεται εξ αρχής;

Η Apple αφαίρεσε τους περιορισμούς για την αγορά των iPhone, iPad και Macbook Air σε όλες τις αγορές εκτός Κίνας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να αγοράσετε όσα iPhone και iPad θέλετε χωρίς να έχετε κάποιον περιορισμό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Δυνατό τρολάρισμα δηλαδή λόγω ιού όλοι τρέχουν να πάρουν κινητά χαχα 😂!

Νίκος

xaaxxxaxaxaxaxaxaxa!!! Αστεία πράγματα, να πετάς λεφτά για προϊόντα apple με τέτοια αβεβαιότητα που υπάρχει για το τι θα γίνει. Με κάτω από τα μισά χρήματα αγοράζεις προϊόν με πολύ καλές δυνατότητες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.