Η Apple περιορίζει την αγορά των iPhone ανά πελάτη λόγω του κορονοϊού [updated]

, Η Apple περιορίζει την αγορά των iPhone ανά πελάτη λόγω του κορονοϊού [updated]

Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Apple με τον ανεφοδιασμό των νέων smartphone μετά την εξάπλωση του κοροναϊού αφού ορισμένα καταστήματα στην Αμερική έχουν έλλειψη και κατά την αγορά υπάρχει μια καθυστέρηση της τάξεως των δύο ημερών. Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την λειτουργία όλων των Apple Store στον πλανήτη με τα μόνα εν λειτουργία καταστήματα να βρίσκονται στην Κίνα.

Νέα αναφορά που έρχεται στο διαδίκτυο αποκαλύπτει ότι ο Αμερικανικός κολοσσός περιορίζει την αγορά ενός iPhone και δεν δίνει την δυνατότητα να γίνει αγορά τριών ή περισσοτέρων ίδιων smartphone. Τι σημαίνει αυτό. Αυτό επηρεάζει μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές από το επίσημο κατάστημα της Apple. Έστω για παράδειγμα ότι θέλετε να αγοράσετε τρία iPhone 11, με τον νέο περιορισμό της Apple αυτό δεν επιτρέπεται. Μπορείτε όμως να αγοράσετε δύο iPhone 11 και δύο iPhone 11 Pro Max. Ο περιορισμός αυτό θα ισχύει για τα iPhone 8, 8 Plus, XR, 11, 11 Pro και 11 Pro Max.

Ο ίδιος περιορισμός θα ισχύει και για τα νέα iPad Pro (2020) των 11 και 12.9 ιντσών τα οποία παρουσιάστηκαν επίσημα προχθές από την Apple. Μεταξύ μας όμως, ο μέσος άνθρωπος δεν θα πάει να αγοράσει δύο ή τρία ίδια iPhone, άρα μήπως αυτός ο περιορισμός δεν είναι αυτό που φαίνεται εξ αρχής;

Η Apple αφαίρεσε τους περιορισμούς για την αγορά των iPhone, iPad και Macbook Air σε όλες τις αγορές εκτός Κίνας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να αγοράσετε όσα iPhone και iPad θέλετε χωρίς να έχετε κάποιον περιορισμό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Δυνατό τρολάρισμα δηλαδή λόγω ιού όλοι τρέχουν να πάρουν κινητά χαχα 😂!

Νίκος

xaaxxxaxaxaxaxaxaxa!!! Αστεία πράγματα, να πετάς λεφτά για προϊόντα apple με τέτοια αβεβαιότητα που υπάρχει για το τι θα γίνει. Με κάτω από τα μισά χρήματα αγοράζεις προϊόν με πολύ καλές δυνατότητες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.