Η HTC σχεδιάζει να επιστρέψει στην αγορά των smartphone

HTC smartphone αγορά, Η HTC σχεδιάζει να επιστρέψει στην αγορά των smartphone

Τα προηγούμενα χρόνια η HTC είχε δυναμική παρουσία στην αγορά των smartphone ωστόσο οι πωλήσεις της εταιρείας έπεσαν κατακόρυφα με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορήσει σχεδόν κανένα smartphone αυτόν τον χρόνο. Πιο συγκεκριμένα το 2019 ήρθαν στην αγορά μερικά low-end και mid-range smartphone της σειράς Wildfire. Ο νέος CEO της HTC, Yves Maitres, αποκάλυψε ότι η εταιρεία δεν το βάζει κάτω και πως σκοπεύει να επιστρέψει στην αγορά των smartphone με high-end πρόταση όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Επιπλέον, ο Maitres αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η HTC έχασε ένα τεράστιο μερίδιο από την αγορά. Σύμφωνα, με τα όσα δήλωσε η εταιρεία έστρεψε την προσοχή της στην ανάπτυξη της VR τεχνολογίας και άφησε πίσω της την έρευνα και ανάπτυξη μίας ταχύτατα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας. Αυτό βέβαια σε συνδυασμό με την συνεχή ανάπτυξη των τεχνολογιών της Samsung και Huawei πέταξε την HTC εκτός πεδίου μάχης.

Εσείς είχατε κάποιο HTC smartphone; Πιστεύετε μπορεί η εταιρεία να επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές ή μήπως έχει χάσει το παιχνίδι;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓθΓιώργος

Μ8 την θέλουμε πίσω!!!¡!

giannisp

HTC 10 ennoeite na epistrepsi ! 3 einai i sovares etairies. aplle htc blackberry ! i ypoloipes einai komites kai gia na spas plaka !

eemix

HTC U12+ Aston Martin των κινητών. Φωτεινότητα οθόνης και μπαταρία μόνο να διορθώνανε και θα αγοράζαμε και το U13 U14 κλπ…

Yiannis73

Έχω ακόμη το HTC 10…!!! Φανταστική ποιότητα κατασκευής… Ακόμη και σήμερα, μετά από δύο και πλέον χρόνια που το έχω στη κατοχή μου είναι άψογο. Αίσθηση στο χέρι, ποιότητα ήχου και κάμερας ακόμη και σήμερα που έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ οι καινούριες “ναυαρχίδες” είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μάλιστα με τη προσθήκη των εφαρμογών Poweramp και Google Camera στη ποιότητα του ήχου και της φωτογραφίας… “κοιτάει τον ανταγωνισμό στα μάτια”…!!! Θυμάμαι όταν το είχα αγοράσει ένας φίλος μου είχε αγοράσει την ίδια περίοδο το Samsung S7… Η διαφορά υπέρ του HTC σ’ όλα (εκτός της οθόνης…) ήταν τόσο μεγάλη και φανερή που ο φίλος μου είχε απογοητευτεί πλήρως…!!! Αν τότε είχε μεγαλύτερη μπαταρία και Amoled οθόνη… πιστεύω ότι θα έπαιζε μπάλα εντελώς μόνο του. Η απάντηση στο ερώτημα αν θέλουμε την HTC πίσω είναι ένα μεγάλο… NAI…!!!

alex

Kατοχος htc sensation xe ,htc one m8 ,htc 10 και τωρα προσφατα κατοχος htc u12+ . Περα απο το design και ποιοτητα κατασκευης η htc προσφερει και ενα απο τα καλιτερα UI σε συγκριση με αλλες εταιριες.

Vladimiros

Γιατι να μην επιστεψει..εξαλλου παντα βγαζει καλες συσκευες..τουλαχιστον ναυαρχιδες…τα πιο φθηνα που εχει δεν ειναι και απο τα καλυτερα..αν προσεξει και λιγο την τιμη κατι θα γινει,αν ειναι σε τιμες huawei-samsung καλυτερα να μην επιστρεψει….
Συσκευη απο την htc δεν ειχα ποτε,αλλα ειχαν καποιοι φιλοι μου και φανατικοι κιολας,που τωρα εχουν Iphone και samsung,αλλα αν μαθουν οτι επανερχεται η Htc τους βλεπω να τα ξαναπροτιμανε..το θεμα δεν ειναι να τραβηξει μονο τους φαν,αλλα και αλλους χρηστες,και το πρωτο πραγμα που πρεπει να προσεξει ειναι η σωστη τιμη!!

Δημήτρης

Το desire HD μου ακόμη λειτουργεί. Βέβαια με πολλά προβλήματα, αναβοσβήνει συνέχεια, αλλά δουλεύει. Και αυτό οφείλεται στο ότι άφησε τη συσκευή στο android 3,6 και δεν την αναβάθμισε στο ICS. Για αυτο και μεταπηδησα σε αλλη εταιρεια. Πιστεύω πως αν προσφερει ξανα ποιοτικες συσκευες με πραγματικες καινοτομιες και προσιτη τιμη και αποφασίσει να αναβαθμίζει τις συσκευές της για περισσοτερο καιρό απο οτι οι ανταγωνιστριες εταιρείες, θα διαφοροποιηθει εναντι οσων προσφερουν αναβαθμιση για 2 χρονια και θα κερδίσει σημαντικό μερίδιο πωλήσεων.

ΣΤΑΥΡΟΣ

Πιστός της HTC από την εποχή του HD2 έως και σήμερα με HTC U12+ , από τις καλύτερες συσκευές. Εννοείτε οτι θέλουμε να γυρίσει.

Dim

Δυσκολο να επιστρεψει διοτι ενω βγαζει πολυ καλα κινητα δεν προσεχει τους πελατες της.Εχω τρια κινητα htc.Το m9 plus αγορασθηκε με android 5 .Μολις ηρθε το android 6 εξαφανισθηκε η καμερα selfie.Απο τοτε δεν διορθωσανε το σφαλμα.

DIMITRIS

αν είχαμε htc;
χαχαχαχαχα…
από qtek εποχές (οι παλιοί γνωρίζουν)

Spy

Παλιός φαν της HTC και κάτοχος – τότε – του HTC One που μου άρεσε πολύ. Πάντα ήταν εταιρία που την είχα πολύ σοβαρά υπόψιν για υποψήφιες αγορές, και εννοείται πως θα ήθελα να επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.