Η Huawei ετοιμάζει αναδιπλούμενο smartphone με οθόνη 8 ιντσών;

huawei ετοιμάζει αναδιπλούμενο smartphone συνεργασία boe, Η Huawei ετοιμάζει αναδιπλούμενο smartphone με οθόνη 8 ιντσών;

Η Huawei ετοιμάζει, συμφωνα με πληροφορίες, αναδιπλούμενο smartphone 8 ιντσών σε συνεργασία με την Κινεζική εταιρεία κατασκευής οθονών BOE, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες συνεργάζεται με δύο κατασκευαστές για την παραγωγή τεσσάρων αναδιπλούμενων smartphone.

Πριν λίγο καιρό υπήρχε η φημολογία πως η Huawei θα παρουσιάσει αναδιπλούμενο OLED smartphone το Νοέμβριο και η σημερινή πληροφορία για τη συνεργασία της Huawei και Boe, δείχνει πως η κατασκευή ενός αναδιπλούμενου smartphone είναι ακόμα πιο κοντά.

Σύμφωνα με την Κορεατική ιστοσελίδα ET News, η Huawei ετοιμάζει σε συνεργασία με την Boe αναδιπλούμενο smartphone στις 8 ίντσες και δείγματα της δουλειάς της εταιρείας θα φανούν στην έκθεση SID Display Week expo στο Λος Άντζελες όπου θα αποκαλύψει αναδιπλούμενο smartphone και tablet στις 5.99 και 7.56 ίντσες αντίστοιχα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες συνεργασίες της Boe, θα μπορούσαν να έχουν να κάνουν με τη Samsung μιας και η εταιρεία έχει εσωτερικό συνεργάτη στο τμήμα Samsung Display, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τις Xiaomi και Oppo σε συνεργασία με τη Boe για την πιθανή ανάπτυξη των δικών τους αναδιπλούμενων smartphone.

Τέλος, αναφορικά με την έκθεση που θα συμμετάσχει η Boe, θα δοθούν λεπτομέρειες για την αναδιπλούμενη WQHD AMOLED οθόνη η οποία μπορεί να διπλωθεί μέχρι και 100.000 φορές και όταν βρίσκεται σε πλήρη έκταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν tablet αλλά και σαν οθόνη υπολογιστή.

Είναι σχεδόν σίγουρο πως ακόμα περισσότερες εταιρείες όπως οι Lenovo, LG και ZTE θα ξεκινήσουν να αναπτύσσουν τα δικά τους αναδιπλούμενα smartphone όπως με τις Huawei και Samsung να είναι πιθανόν οι πρώτες που θα κάνουν το νέο βήμα στο σχεδιασμό των smartphones.

huawei ετοιμάζει αναδιπλούμενο smartphone συνεργασία boe, Η Huawei ετοιμάζει αναδιπλούμενο smartphone με οθόνη 8 ιντσών;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.