Smartphones

Η Huawei πέτυχε το στόχο με τις αποστολές 200 εκ. smartphone μέσα στο 2018


Η Huawei είχε θέσει σα στόχο την αποστολή 200 εκατομμυρίων smartphone μέσα στο 2018, με την εταιρεία να ανακοινώνει πρόσφατα πως ο στόχος αυτός θα εκπληρωθεί στις 25 Δεκεμβρίου, κάτι το οποίο έγινε πράξη νωρίτερα από αυτήν την ημερομηνία.
Αυτό αποτελεί ένα νέο ρεκόρ για τη Huawei η οποία είδε τις πωλήσεις των P20, Mate 20 και Honor 10 να συνεισφέρουν τα μέγιστα, σε δήλωση της εταιρείας στο CNET. Εαν κάνουμε σύγκριση με τις αποστολές smartphone της Huawei για το 2017, αυτές ήταν στα κάτι παραπάνω από 150 εκατομμύρια τεμάχια, συμπεριλαμβανομένων και των αποστολών των Honor smartphone.
Στο πρώτο τρίμηνο του 2018 η Huawei έφτασε να γίνει ο τρίτος προμηθευτής smartphone πίσω από Apple και Samsung, και έφτασε τον ίδιο αριθμό αποστολών στην Κίνα, μαζί με τις Xiaomi, Oppo και Samsung. Επιπλέον, σύμφωνα με τη Huawei, όλα τα smartphone της βρίσκονται στα χέρια 500 εκατομμυρίων καταναλωτών σε 170 χώρες, κάτι το οποίο αποτελεί ένα εντυπωσιακό στατιστικό μιας και οκτώ χρόνια πριν, η εταιρεία είχε καταφέρει 3 εκατομμύρια αποστολές smartphone σε όλο τον κόσμο.
Πηγή

Σχόλια

  • Έτσι πάει, όταν δίνεις 1+1 δώρο λες και είναι σαμπουάν ανεβαίνουν και τα νούμερα ;p
    Well played Huawei

  • Ας δωσουν και οι αλλες εταιρειες 1+1 αντι να κοροιδευουν με λυγισμενα ipad (Apple) και με midrange κινητα στα 600 ευρω (Samsung A9).

  • και χεις τη megaloser τη sony να λεει οτι δε πιστευει στα κινητά και βγαζει απλα για να βγαζει για να μη χασει εντελως την επαφη με την αγορα!

  • Παπαροκάς ακόμη με την Sony ασχολείσαι ακόμη και σε άσχετα με αυτή άρθρα, τι σου έχει κάνει, έλα πες μας; 😂

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.