Η Huawei θα κυκλοφορήσει το Enjoy 20 Plus με επεξεργαστή MediaTek;

Η Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο νέες συσκευές της σειράς Enjoy μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τα Enjoy 20 και Enjoy 20 Plus. Αν και περιμέναμε το Plus μοντέλο να κυκλοφορεί με Kirin 820 SoC, νέες πληροφορίες δείχνουν πως η εταιρεία έχει αλλάξει τα σχέδια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στην ιστοσελίδα Weibo, το Huawei Enjoy 20 Plus θα κυκλοφορήσει με ένα 5G SoC της οικονομικής σειράς Dimensity της MediaTek και όχι με το δικό της Kirin chipset, χωρίς να γνωρίζουμε πιο chipset είναι αυτό ακριβώς. Η πηγή αναφέρει πως και η μπαταρία αυξήθηκε, πλέον στα 4.200mAh, με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης στα 40W.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φαίνεται να παραμένουν τα ίδια, δηλαδή θα έρθει με οθόνη 6,63 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης FHD+, μαζί με τριπλό σύστημα κάμερας στην πλάτη με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultra-wide και 2MP αισθητήρα βάθους. Ήδη γνωρίζουμε πως η Huawei σε λίγο καιρό δε θα μπορεί πλέον να συνεργάζεται με την TSMC για την παραγωγή των Kirin, οπότε ίσως η εταιρεία θέλει να μειώσει τις επιπτώσεις και να κυκλοφορήσει τη συσκευή με ένα “πιο σίγουρο” chipset.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.