Η Huawei τρολάρει την Apple μοιράζοντας power bank σε όσους περίμεναν στην ουρά για τα iPhone Xs και Xs Max

huawei τρολάρει apple μοιράζει power bank ουρά apple store iphone, Η Huawei τρολάρει την Apple μοιράζοντας power bank σε όσους περίμεναν στην ουρά για τα iPhone Xs και Xs Max

Η Huawei βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να τρολάρει την Apple για την αυτονομία των νέων iPhone, μοιράζοντας power banks της Huawei σε όσους είχαν “κατασκηνώσει” έξω από Apple Store στη Σιγκαπούρη για να αγοράσουν πρώτοι τα νέα iPhone Xs και Xs Max.

Μια ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση των iPhone Χs, Xs Max και XR, η Huawei τρόλαρε την Apple ευχαριστώντας την που δεν άλλαξε με τα νέα iPhone μιας και θεώρησε πως δεν έφεραν κάτι καινούργιο στην αγορά. Αυτό που θέλει να τονίσει με αυτήν την κίνηση είναι πως στην παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro στις 16 Οκτωβρίου θα αποκαλυφθεί πως γίνεται μια πραγματική αναβάθμιση ναυαρχίδας, κάτι για το οποίο είχε τρολάρει και τη Samsung μετά την παρουσίαση του Galaxy Note 9.

Η Huawei όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά μιας και εκπρόσωποι της εταιρείας εμφανίστηκαν στην ουρά αναμονής για τα νέα iPhone Xs και Xs Max σε Apple Store στη Σιγκαπούρη και μοίρασαν power banks των 10000mAh σε όσους είχαν “κατασκηνώσει” για να αγοράσουν πρώτοι τα νέα iPhone. Τα power bank της Huawei είχαν στη μια πλευρά τυπωμένο το μήνυμα “Ορίστε ένα power bank. Θα το χρειαστείτε”.

Τα power bank είχαν αξία περίπου 60 δολάρια το κάθε ένα και μοιράστηκαν σε 200 καταναλωτές που περίμεναν από τις 23:00 της προηγούμενης ημέρας στην ουρά για τα νέα iPhone, σε μια προσπάθεια της Huawei να τρολάρει τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας των iPhone Xs και Xs Max, τα οποία έχουν μπαταρία χωρητικότητας 2658mAh και 3174mAh αντίστοιχα, τη στιγμή που το P20 Pro διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 4000mAh.

Θα πρέπει να τονίσουμε όμως πως η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας δεν εξασφαλίζει και μεγαλύτερη αυτονομία σε ένα smartphone μιας και το software σε συνδυασμό με το hardware παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση ενέργειας μιας συσκευής.

huawei τρολάρει apple μοιράζει power bank ουρά apple store iphone, Η Huawei τρολάρει την Apple μοιράζοντας power bank σε όσους περίμεναν στην ουρά για τα iPhone Xs και Xs Max

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Χαβάι… Έβγαλε η μύγα κώλο και εχ.. ε τον κόσμο όλο!!

4aNGO

Υπαρχει διαφορα απο το να κανεις εξυπνο marketing βλεπε samsung ( κουρεμα τυπαδων σε σχημα notch) και υπαρχει διαφορα απο το να κανεις καραγκιοζιλικια…Επισης να τους ενημερωση καποιος οτι πολλα ατομα που περιμενουν σε ουρες πληρωνονται απο καποιους για να κατσουν σε αυτες της ουρες…Και στην τελικη αποδεχτειτε το…δεν μπορειται να τα βαλετε με το μεγαλυτερο brand του πλανητη…

Tasos Spanos

Και πάλι η διαφήμιση σε όλο αυτό είναι η Apple

NikosAr

Χαβαι …. α αυτή που θα έβγαζε 1η τους επεξεργαστές με 7nm και τώρα θα βγάλει 1η το 5g ….. χαβαι .,, πες αλεύρι η Sony, lg, htc, σε περιμένει …

metalmania

Οπως λεει ο αλλος..Ποια?Η Ντούβλη..!!ααααχαχαχαχαχαχαχ!!

Flagship killer

Φτήνια…. Η samsung στην Αυστραλία μοίραζε Galaxy s5 κάποτε

Flagship killer

Και ρωτώ… Έχει κάτσει ποτέ άνθρωπος στην ουρά για να πάρει Χαβάη; και απαντάω… Όχι.

Flagship killer

Ίσως τα πιο πολλά σχόλια σε άρθρο της Χαβάη…. βέβαια και πάλι υπάρχει το brand της Apple…

johny

Όλοι τα έχουν βάλει με την Apple και συγκεκριμένα με τα iphone.το οικοσύστημα της Αpple δεν πρόκειται κανείς να το φτάσει αυτή είναι η αλήθεια και πονάει.ολα τα εξαρτήματα της επίσης είναι primium και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό.οπως επίσης δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι δεν περιλαμβάνει στη συσκευασία του τα ασύρματα ακουστικά αφού πληρώνεις τόσα λεφτά.επισης αυτή τη φορά όντως δεν έχει τον ανταπτορα.ομως πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι την αυτονομία την δίνει ο επεξεργαστής των 7nm που καταναλώνει και μεν λιγότερη ενέργεια αλλά όπως λέει και το άρθρο software σε συνδυασμό με το hardware παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση ενέργειας μιας συσκευής.εχεις λεφτά και τα διαθέτεις;οκ το περνεις.δεν μπορείς;υπάρχουν και άλλες λύσεις και δεν χρειάζεται να γίνεται πόλεμος.για άλλους η Apple δεν αξίζει αν και λυπάμαι που κάποιους δεν τους αρέσει γιατί δεν έχουν να διαθέσουν τόσα λεφτά και δεν την έχουν δοκιμάσει.αλλοι την έχουν δοκιμάσει και όντως δεν τους αρέσει.και άκρο τελευταίο.αυτοι που έχουν το x θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι θήκες μπορεί να μην ταιριάζουν λόγο διαστάσεων της κάμερας.Όπως δημοσιεύει το Macotakara η οπίσθια κάμερα του iPhone XS είναι ελάχιστα μεγαλύτερη (25.50 mm) από αυτή του iPhone X (24.13 mm).κάτι… Συνέχεια »

Kostas

H original έχει το σωστό τραγουδάκι! Του κάνω μία διασκευή και: …όποιος σας …ειναι apple

jonjon

Αν μην τι άλλο έχουν χιούμορ πανέξυπνο!

godis

Θελω να πιστευω οτι αυτοι που κατασκηνωνουν εξω απο τα μαγαζια ειναι βαλτη απο την ιδια την APPLE με οφελος καποιας εκπτωσης διοτι εαν δεν ειναι ετσι τοτε αυτοι χρηζουν αμεσα ψυχιατρικη βοηθεια.

George

Χα! Χα! Μπράβο στην Huawei, να ένα πραγματικά χρήσιμο δωράκι για τους αγοραστές iPhone. ‘Ολοι οι γνωστοί μου που έχουν iPhone, συνέχεια με ένα φορτιστή ή με ένα power bank στο χέρι τους βλέπεις να είναι. Μιά και το έφερε η κουβέντα το lenovo p2 που είχα παλαιότερα ήταν πραγματικά τέρας αυτονομίας. Ο φίλος μου που του το πούλησα έχει πάθει πλάκα, ειδικά με την αυτονομία. Το xiaomi redmi note 5 που έχω τώρα είναι και αυτό παρά πολύ καλό, σίγουρα όμως δεν φτάνει την επική αυτονομία που έχει το lenovo p2.

godis

Και διερωτωμαι γιατι μετα τα κεντρα εξουσιας παγκοσμιως να μην αντιμετωπιζουνε την μαζα σαν νουμερα (ανθρωπους) αφου νουμερα! ειναι και φαινονται.

Φωτης

Εγω δεν εχω λεφτα να τα παρω..Αλλα ειναι οτι πιο premium κυκλοφορεί εκει εξω..Για μενα ειναι ο μπαμπας ολων που παντα προσπαθούν να το φτασουν συγκρίνουν, αντιγράψουν..Μια κατηγορία απο μονα τους(θεωρω κ τα note)..Κινητα υπαρχουν πολλα (κ αξιόλογα κ σχεδον κορυφαια)..iphone ομως ενα!!!!

godis

Flagship killer ευχαριστουμε για την πληροφορηση κρατα και τεφτερι να μην χαθει η μπαλα.!!!

godis

Φωτης λεφτα μπορεις να μην εχεις να το παρεις αλλα αν το θες πολυ με μια μικρη οικονομια καποια στιγμη το αντικειμενο του ποθου σου θα γινει πραγματικοτητα.!!

Kostas

Ο άλλος συγκρίνει τα xiaomi redmi note 5 και lenovo p2 με τα iPhone. Ε χρειάζεται σε αυτούς τους ανθρώπους να πεις κάτι;

Τακης

Δεν ξερω μου φαινεται περιεργο που υπαρχουν τοσοι φανατικοι ακόμα με τετοιες απαγορευτικες τιμες στα καινουργια αηφον. Εγω βλεπω παντως πολλα ατομα γυρω μου μετα την ανοδο των τιμων αφησαν τα αηφον και περασαν σε σαμσουγκ και την εχουν καταβρει.
@Godis αν ηταν μικρη οικονομια θα το εκανε πιστευω. Παλια ολοι κουτσα στραβα τα αηφον των 600 και 700 ευρω τα παιρνανε με μια μικρη οικονομια οπως λες. Τωρα οι τιμες εχουν διπλασιαστει και ολο και μειωνεται η αγοραστικη δυναμη. Και εγω μπορει να είχα τα λεφτα για το Note8 αλλα το θεωρουσα κοροιδια να δωσω 1000 ευρω. Περιμενα να πεσει και το πηρα στα 700 που κανονικα τοσο επρεπε να αξιζει.

Efkairiakos

Χαβάι βγάλε δικό σου λειτουργικό και πούλα όσο πουλάς τώρα με την σφραγίδα της γκούγκλ και μετά τα λέμε…
Γίνανε όλοι έξυπνοι

manosz

Φαίνεται σε τι κοινό απευθύνεται Η απλ…διανοητικά ανάπηροι..

Φωτης

Αστα να πανε ρε godis@ ειδικα το xs max κοσμημα λεμε!!!Αν ηταν να παρω καποιο κ να το εδιναν τσαμπα αυτο θα επαιρνα..Ειναι κόλλημα ο μπαμπας που λεγαμε πριν!!!

Flagship killer

@godis ευχαριστώ πολύ φίλε, Καλή ιδέα

GS

Τώρα καταλαβαίνω γιατι ο πλανήτης έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει.Πραγματικά αξιοπρέπεια μηδεν.Διάφοροι περιμένουν μερο-νυχτά απλά για να αποκτήσουν ένα smartphone.Και οχι μόνο γιατί είναι Apple αλλά και για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία θα έλεγα. Και τι ακριβώς θα καταφέρουν?Επειδή θα είναι οι πρώτοι που θα τα πάρουν τη σημαίνει ότι παίρνουν κάποιο αξίωμα.Και εγώ άμα γούσταρα ένα τηλέφωνο δεν θα καθόμουν βδομάδες απέξω από ένα κατάστημα να περιμένω για να νιώσω καλά.Θα πάω μια μέρα ήσυχα και θα το πάρω.Πραγματικά το marketing μας έχουν επηρεάσει τα μυαλά και καταντήσαμε να περιμένουμε απέξω για να αποκτήσουμε κάτι.Άλλα αυτό καταντάει γελοίο.Όλους αυτούς τους θεωρώ πρόβατα και κατώτερους ανθρώπους,Απλά τραγικό.Όσο για την κίνηση της Huawei.Απλά βλακεία.Λες και άμα τους κορό’ι’δεψε ότι θα καταφέρει να τους κάνει πελάτεςς της.Το επίπεδο της ρίχνει απλά.Και κάνει ακριβώς το αντίθετο.Έτσι θα χάνει πελάτες αφού τέτοιες κινήσεις για ένα όνομα όπως η Huawei είναι απλά ντροπή. Και στο κάτω-κάτω αν ο ένας γουστάρει να πληρώσει τα μαλλιο-κεφαλιά του θα το κάνει.Εσύ γιατί ανακατεύεσαι Huawei? To επίπεδο σου ρίχνεις έτσι και θα καταντήσεις κάποια μέρα σαν τις LG,Sony, και άλλες.Εγώ σαν ιδιοκτήσης Honor απλά ντρέπομαι από αυτά που κάνει η εταιρεία.Και σίγουρα δύσκολα θα ξαναγοράσω Huawei-Honor με τέτοιες κινήσεις.Αυτά.

hayate

Αντί να μοιράζουν κάνα dongle ή κανέναν fast charger φορτιστή πάνε και δίνουν powebanks. Amateurs…

JohnWave

Λογικά σήμερα το techblog θα έχει άρθρο σχετικά με το durability test του JerryRigEverything.
Οι λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι θα απολαύσετε πραγματικά τα καυστικά του σχόλια κατά τη διάρκει του test. Ο άνθρωπος κουβαλά πολύ μυαλό και το αποδεικνύει μέσα από τα λόγια του. 🙂

mech.al.

Τους τα χώνει πολύ χοντρά ο Zack του jerryrigeverything, έμμεσα και στους fan…

Makis

Κουραφέξαλα κάνει. Εκτός το εσωτερικό άνοιγμα των συσκευών, που όντως εκεί κατέχει, τα υπόλοιπα με τα σουγιαδάκια και τα ξυσίματα είναι για να βγαίνει το μεροκάματο. Οι αντίχειρες έχουν μόνιμη ζημιά από την βλακώδη υπερπροσπάθεια να λυγίσει το πλαίσιο. Άσε την εκνευριστική cool φωνή.

ourttt

Πόσο γαμάτο θα ήταν να γινόταν το αντίθετο….. Να έχεις στηθεί στην ουρά να πάρεις ένα powerbank και να έρθει ένας κ να μοιράζει iphone….

Project.one

Μπράβο στην Huawei που μοιράζει power bank. Οι γύφτοι της Apple ακόμη και τους φορτιστές και τους adaptors τους έβγαλαν από το πακέτο όπως έβγαλαν και το 3.5 jack. Αλλά ας όψεται που υπάρχουν πολλοί άσχετοι , ανώριμοι , ψώνια και αφελείς και πουλάει ακόμη το μήλο γιατί κανονικά θα έπρεπε να έχει κλείσει.

ΚώσταςD.

GS συμφωνώ μαζί σου! Τους έχουν χαζεψει τα μυαλά… Κάθε φορά να περιμένουν στην ουρά από την προηγούμενη μέρα για ένα smartphone… Ούτε το νέκταρ της αθανασίας να τους έδιναν…. Ντιπ για ντιπ…. 😂😂😂😂

MANOSV_79

ourtttt εγραψες

johny

https://youtu.be/c06HoSJdDjo ακόμα ένα ωραίο βιντεάκι έτσι για το τρολ της Χαβάης.δυστυχως όμως δεν περιλαμβάνεται μέσα στις ναυαρχιδες το δικό της τηλέφωνο.

Panos ®

Ερώτηση προς εσένα, που χρησιμοποιώντας 3-4 διαφορετικά nicknames πετάς την καραμέλα περί “Χαβάη”, ώστε να φαίνεται δήθεν ότι είστε πολλοί: Είσαι ΧΑΖΟΣ ή απλά προσπαθείς να φανείς αστείος; Το μόνο που καταφέρνεις είναι να γελοιοποιείσαι και να κουράζεις. Εντελώς πληροφοριακά…

Fanis

Με Type C δύσκολα να γίνει δουλειά. Τους είναι άχρηστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.