Η Microsoft δηλώνει ότι το Android είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα

, Η Microsoft δηλώνει ότι το Android είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα

Η Microsoft μέχρι και πριν λίγα χρόνια διέθετε στην αγορά το δικό της λειτουργικό σύστημα για smartphone, ωστόσο τώρα έστρεψε την προσοχή της στο Android. Το Android είναι το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα μαζί με το iOS της Apple, ωστόσο η Microsoft υποστηρίζει ότι το λειτουργικό της Google είναι το καλύτερο.

Για ποιόν λόγο όμως η Microsoft άφησε πίσω την δική της πλατφόρμα και μεταφέρθηκε στο Android;

Την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση δίνει ο Panos Panay, chief product officer του τμήματος Microsoft Devices. Σύμφωνα με τον Panay, το Android είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για mobile συσκευές.

Το πρώτο smartphone της Microsoft με Android λειτουργικό είναι το Surface Duo. Το νέο τηλέφωνο της Microsoft έχει έναν μεντεσέ στο κέντρο ο οποίος επιτρέπει την περιστροφή της 360 μοίρες. Να αναφέρουμε ότι το Surface Duo δεν είναι ένα foldable smartphone όπως τα Galaxy Fold, Mate X και RAZR 2019 καθώς οι οθόνες είναι χωρισμένες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Πρέπει να ξέρουμε και να χανουμε. Η αποδοχή της ήττας δηλώνει γνώθι σ’αυτόν και προετοιμασία για την επόμενη μάχη.

Vendetta

Πολύ κατάκαρδα το πήρες…

Γιώργος Μι

Το αιτιολόγησε ή πρέπει να πάμε στην πηγή να πιούμε νερό και πάλι θα μείνουμε διψασμένοι;

Γιώργος

Και να ήθελε να υιοθετήσει το iOS δεν θα της το έδινε η Apple, οπότε …… ?
Παρόλα αυτά το Windows mobile ήταν το πιο sleek λειτουργικό και με τις μικρότερες απαιτήσεις σε hardware.

Φωτοβολίδας

Έχοντας δοκιμάσει και τα 3 δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα των τελευταίων χρόνων έχω να καταθέσω τα εξείς: Καλύτερο όλων είναι το IOS που κερδίζει στις λεπτομέρειες και κυρίως στην ασφάλεια. Μετα για μένα ήταν το windows phone και τελευταίο το Android. Αναφέρομαι ξεκάθαρα σαν λειτουργικά συστήματα. Διότι η επιλογή μου πλέον είναι Android κυρίως λόγω τιμής αλλά και πλήθους εφαρμογών.

Evan

Χάχα ναι είναι τόσο ασφαλές το ios όσο δεν φαντάζεσαι… Γιαυτό όλα τα Icloud leaks και οι υποκλοπές σε φώτο έχουν γίνει στις συσκευές αυτές… (fappening) Να ναι καλά το ios, μας διασκεδάζει χρόνια τώρα. Πραγματική απόλαυση…. 😁😁

Tsik

Αν έχεις εσύ password 12345 δεν σου φταίει καμία Apple και google αν πάρουν πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Πήγαινε να παίξεις σε άλλη γειτονιά δεν σε παίρνει να μιλήσεις γι ασφάλεια λειτουργικού ενώ χρησιμοποιείς Android

Αδερφός

Την ίδια ασφάλεια έχεις σε όλα τα λειτουργικά. Απλά σε άλλα είναι χειρότερη. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε κινητό σημαίνει ότι παραχωρούμε μερικές ελευθερίες έστω και αν δεν το παραδεχόμαστε.

Ανδρέας

O panos panay ειναι Κύπριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.