Smartphones

Η μπαταρία του OnePlus 6T με χωρητικότητα 3700mAh δείχνει να έχει πολύ καλή αυτονομία

Το OnePlus 6T μπορεί να παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το OnePlus 6 αλλά υπάρχουν δύο στοιχεία που το κάνουν να υπερέχει. Αυτά είναι ο in-display αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων και η αυτονομία της μπαταρίας του η οποία δείχνει να είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Η μπαταρία που διαθέτει το OnePlus 6T έχει χωρητικότητα 3700mAh και είναι μεγαλύτερη από αυτήν του OnePlus 6 (3400mAh) και οι πρώτες δοκιμές δείχνουν πως όχι μόνο είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο αλλά και με τα περισσότερα από τα flagship smartphone του ανταγωνισμού, πετυχαίνοντας 9 ώρες και 52 λεπτά, κάνοντάς το να είναι ένα από τα καλύτερα που διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας AMOLED.

Οι επιδόσεις του OnePlus 6T δείχνουν πως έχει καλύτερη αυτονομία από το iPhone Xs Max, το Galaxy Note 9 και το Pixel 3 XL, με τα μόνα καλύτερα από αυτό να είναι τα Mate 20 και το iPhone XR, δύο smartphone που διαθέτουν οθόνη LCD και όχι AMOLED. Ένας άλλος τομέας στον οποίο το OnePlus 6T υπερέχει σε σχέση με όλα τα smartphone, εκτός του OnePlus 6, είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσει από 0% σε 100% μέσω της γρήγορης φόρτισης που παρέχει ο φορτιστής της OnePlus.

Πιο συγκεκριμένα, το OnePlus 6T χρειάζεται μόλις 1 ώρα και 25 λεπτά για να πάει η μπαταρία του από 0% σε 100%, κάτι το οποίο είναι εντυπωσιακό αν το συγκρίνουμε με τη μπαταρία του iPhone Xs Max που έχει μικρότερη χωρητικότητα (3174mAh) και χρειάζεται 3 ώρες και 29 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση, ενώ σε σύγκριση με τις άλλες Android ναυαρχίδες βλέπουμε πως είναι και πάλι πιο γρήγορο από αυτές.

Πηγή

Σχόλια

  • Με αρκετό browsing, 4g radio, bluetooth handsfree συνδεδεμένο, βγάζει 1 ημέρα άνετα και περισσεύει και ένα 40% για την επόμενη.

  • εντωμεταξύ οι κλασικοί αρθογραφοι της πλακας του τεκμπλοκ που μονο κοπι πειστ ξερουν να κανουν
    δεν αναφεραν καν το σουπερ βοκ που εχει πχ το find x που κατουραει τους παντες και. μπραβο του(περιμενουμε να εχει κ η 1+ την ιδια τεχνολογια συντομα)
    φουλ αντικειμενικοτητα και προσωπικη αποψη απο τα παιδια. εδω
    congrats 👌👌👌👌👌👌

  • Γενικά τα iphone και με μικρότερη μπαταρία κάνουν πολύ καλή διαχείριση σε σχέση με τα android όσο για το 6T φαίνεται εξαιρετική μπαταρία φυσικά από την πράξη διαφέρει πολύ εντύπωση μου κάνει το note 9 είναι σχετικά αρκετά χαμηλά για εμένα δεν ξέρω πόσο αληθεύει.

  • Απο που ειναι αυτα τα γραφηματα ? Απ οτι βλεπω εχουν επιλογη να προσθεσεις και συ το τηλεφωνο σου να συγκρινεις

  • @gthebest
    πατας. πηγή κ βλεπεις phonearena
    κ αυτό που. βλεπεις δεν. ειναι για να βαλεις καστομ το τηλεφωνο σου με νουμερα του μυαλου σου
    εχει λιστα κ απλα βρισκεις το τηλ σ κ στο βαζει στο γραφηνα. να δεις συγκριση με τα υπολοιπα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.