Η Nokia είναι ο πιο έμπιστος κατασκευαστής Android [Counterpoint]

Nokia, Η Nokia είναι ο πιο έμπιστος κατασκευαστής Android [Counterpoint]

Η Nokia για ακόμη μία χρονιά κερδίσει την πρώτη θέση ως ο πιο έμπιστος κατασκευαστής Android συσκευών, σύμφωνα με την Counterpoint. Η βαθμολογία “Trust Ranking” της Counterpoint βασίζεται στις συσκευές που αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού, αλλά και αν οι συσκευές παίρνουν μηνιαία ή τριμηνιαία updates ασφαλείας.

Nokia, Η Nokia είναι ο πιο έμπιστος κατασκευαστής Android [Counterpoint]

Στην πρώτη θέση βλέπουμε τη Nokia, η οποία είναι στο 100% καθώς έχει αναβαθμίσει και τις 20 συσκευές της που μπορούν να αναβαθμιστούν σε Android 10. Στο 100% βλέπουμε και τη OnePlus, όμως με μόλις 7 συσκευές, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Samsung με 89%. Η έκπληξη ήρθε από τη Realme, που βρίσκεται στο 73% ξεπερνώντας τις Xiaomi και Huawei, ενώ σε πολύ κακή μοίρα βρίσκεται η LG με 25%.

Nokia, Η Nokia είναι ο πιο έμπιστος κατασκευαστής Android [Counterpoint]

Πέραν του Android 10, η Nokia είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει στο 100% των συμβατών συσκευών της μηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας. Στη δεύτερη θέση βλέπουμε τη OnePlus με 90%, ενώ η Samsung αναβαθμίζει σε μηνιαία βάση μόλις το 22% των συσκευών της, με τις περισσότερες να βρίσκονται σε τριμηνιαία αναβάθμιση.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.