Η Nokia παρουσιάζει “το πιο αναμενόμενο smartphone” στις 21 Αυγούστου

nokia παρουσίαση 21 αυγούστου, Η Nokia παρουσιάζει “το πιο αναμενόμενο smartphone” στις 21 Αυγούστου

Η Nokia έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης στο Twitter πως θα παρουσιάσει “το πιο αναμενόμενο smartphone” στις 21 Αυγούστου, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Nokia 9.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα ναυαρχίδα της Nokia κάνουν λόγο για μια συσκευή με επεξεργαστή Snapdragon 845 και οθόνη τεχνολογίας OLED που θα τοποθετήσει τη συσκευή κοντά στα Galaxy S9, Note 9 και iPhone X, τόσο στον τομέα της ποιότητας αλλά και της τιμής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αναμένεται να δούμε στη ναυαρχίδα της Nokia είναι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη, κάνοντας αυτήν την τεχνολογία προσβάσιμη σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές μέσω της συσκευής αυτής που θα είναι ευρέως διαθέσιμη σε όλους.

Ένας από τους παράγοντες μιας πιθανής επιτυχίας σε ένα smartphone είναι η ποιότητα της κάμερας, και ενώ όλο και περισσότερες εταιρείες τοποθετούν διπλή κάμερα στην πλάτη των συσκευών τους, θα πρέπει να δούμε τι θα χρησιμοποιήσει η Nokia στο νέο της flagship smartphone. Τέλος, όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, η νέα συσκευή της Nokia θα “τρέχει” stock Android και δεν αποκλείεται να δούμε την έκδοση Android 9.0 Pie, κάτι που θα αποτελεί μια ευχάριστη προσθήκη από την πλευρά της Nokia.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
godis

Δηλ ποσο ψηλα θα ναι η τιμη; χιλιαρικο ας πουμε.

Nickolas

@godis
Ε αν πάρουμε σαν παράδειγμα το Nokia 8 Sirocco που στη χώρα μας στα μεγάλα καταστήματα έχει 800 ευρώπουλα, υπολόγισε πόσο θα έρθει αυτό. Τα 800 ευρώ πάντως τα έχουμε σίγουρα.
Έχω όμως περιέργεια να δω τι θα παρουσιάσουν, το καλό της υπόθεσης είναι το stock Android.

Darth

800 το προηγουμενο ε βαλε λιγο παραπανω το καινουργιο
+ λογικα θα εχει notvcharaaaaaaaa

Βασίλης

Παιδιά την παγκόσμια έκδοση του X6 θα βγάλουν. Μην τρελαίνεστε.
Το event στην Ινδία είναι.

Blats

Οχ….για να δούμε!!
Πραγματικά ομως αν έβγαζε ένα κινητό με τις παλιές δόξες που είχε στην κάμερα όλοι θα ήταν στην σκιά της….

Apostolis

41MP?

Theo

Πιστεύω οι περισσότεροι είμαστε hyped για μια τούμπανη κάμερα. Αλλά θα δείξει.

Marios X

Θα μπορεί να τραβάει βίντεο 4κ άραγε;
Το λέω αυτό γιατί από άποψη αισθητήρα (41mp) καλύπτεται , δεν ξέρω αν ο επεξεργαστής μπορεί να τραβήξει! Άντε να το δούμε και αυτό!

ghad21

Marios x@ Πιστευω να τρολλαρεις αλλιως κοιταξε το!4κ τραβανε ακομα και κινητα των 150 ευρω,ελεος με αυτα που γραφετε μερικοι.

Marios X

@ghad21
Δεν τρολλαρω ποτέ! Απλά λόγω βιασύνης αντί για 8k έγραψα 4k! Χαλάρωσε και μη βιάζεσαι να απασφαλισεις, να χαρακτηρίσεις και να δώσεις και συμβουλές από πάνω. Εσύ να πας να το κοιτάξεις που βλέπεις τρολ και στον ύπνο σου, ακόμα και σε κάποιο λάθος σε κάποια πληκτρολόγηση που μπορεί να γίνει (και θα γίνεται, ακόμα και στα ίδια τα άρθρα του site!). So what? Γι’αυτό ανέφερα και το μέγεθος αισθητήρα , διότι για 8k χρειάζεται τουλάχιστον 32mp. Όσο για το τι θα ακούσεις εδώ μέσα, να είσαι σίγουρος πως θα είναι πολλά…εσύ διαλέγεις τι κρατάς και την όχι. Από την άλλη αν σου δημιουργείται τόσο μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα ώστε να αποζητάς και έλεος κοφτο…μη μας πάθεις και τίποτα!
Είναι καλοκαιράκι ακόμα , δες το αλλιώς και μη βλέπεις παντού αόρατους εχθρούς!

ghad21

Ok. Εκανες λαθος.Και μου απαντας με ολοκληρο σεντονι για πεντε λεξεις που ειπα!Πραγματι ειναι καλοκαιρακι!

Theo

Όντως Μάριε η απάντηση σου ήταν ότι ναναι. Το ότι έγραψες και καλα λόγω βιασύνης κάτι άλλο δεν σου δίνει και το δικαίωμα να βγεις και από πάνω στον άλλον που δικαίως στην “λέει”.

Marios X

@ghat21
Χαίρομαι πού κατάλαβες ότι είναι καλοκαιράκι! Το μόνο που σου μένει είναι να ακολουθήσεις και την υπόλοιπη συμβουλή , να το δεις λίγο αλλιώς , και να χαρείς με την κοπέλα/ σχέση ή το παρεάκι σου το υπόλοιπο καλοκαιριού. Δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε δεν έχει νόημα… μπορεί να ήταν σεντόνι αλλά ..το διάβασες όλο και αυτό μετράει! Keep what you need throw the rest!
Και φτάνουμε στον Θοδωρή!!!….!!! Το ότι δεν πιστεύεις ότι το έγραψα λόγω βιασύνης δικαίωμα σου, τουλάχιστον ο ghat που είχαμε αυτήν τη στιχομυθία το δέχεται, οπότε η δικιά σου γνώμη μπορείς να καταλάβεις πόσο μετραει…το ότι κάθεσαι 4.20 ΤΗ ΝΎΧΤΑ..
. ΞΗΜΕΡΏΜΑΤΑ (δίνεις δικαιώματα) να σχολιάσεις ένα comment ,με ξεπερνάει πραγματικά.οπως επίσης η δικιά σου αίσθηση περί δικαίου…dude….get… a….life….GET A LIFE!!! ΟΝΤΟΣ!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.