Η Oppo θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με Gorilla Glass 6, αναφέρει η Corning

oppo πρώτο smartphone gorilla glass 6, Η Oppo θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με Gorilla Glass 6, αναφέρει η Corning

Η Corning ανακοίνωσε πως το πρώτο smartphone παγκοσμίως που θα “φοράει” Gorilla Glass 6 για οθόνη με ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στις πτώσεις, θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της OPPO.

Το Gorilla Glass 6 παρουσιάστηκε τον Ιούλιο και το νέο υλικό που διαθέτει, θα μπορεί να κάνει την οθόνη να αντέξει περισσότερο ακόμα και μετά από πολλές πτώσεις. Αξιοσημείωτο είναι το ότι σε δοκιμές που έγιναν στα εργαστήρια της Corning, έδειξαν πως μετά από 15 πτώσεις από ύψος ενός μέτρου σε σκληρή επιφάνεια, η οθόνη άντεξε δύο φορές περισσότερο από το Gorilla Glass 5.

Έρευνα έχει δείξει πως οι καταναλωτές ρίχνουν το smartphone τους στο έδαφος, κατά μέσο όρο, επτά φορές το χρόνο, και η Corning φρόντισε στο Gorilla Glass 6 να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία στην οθόνη των συσκευών θέλοντας να τις κάνει άθραυστες, κάτι το οποίο βέβαια θα πρέπει να το δούμε στην πράξη για να δούμε αν επιβεβαιώνονται οι υποσχέσεις της εταιρείας.

Η Corning εκφράζει τον ενθουσιασμό της που η OPPO θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα εφοδιάσει τα smartphone της με το Gorilla Glass 6, το οποίο θα το δούμε στη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, η οποία ήταν από τους πρώτες που χρησιμοποίησε το Gorilla Glass 5, με τα OPPO Find X και τα R15 να είναι από τα πιο πρόσφατα που ενσωμάτωσαν αυτήν την προστασία στην οθόνη τους.

Τέλος, έγινε αναφορά στη συνεργασία της OPPO με την Corning, σχολιάζοντας το ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών ήταν πάντα άριστη και έδωσε στους χρήστες των smartphone της εταιρείας μια εμπειρία χρήσης υψηλής ποιότητας. Ο Αντιπρόεδρος της Oppo, Andy Wu, εξέφρασε τη χαρά του που το επόμενο smartphone της εταιρείας θα είναι το πρώτο στον κόσμο που θα διαθέτει οθόνη Gorilla Glass 6 και οι χρήστες σε όλο τον κόσμο θα έχουν μια εμπειρία χρήσης που δεν έχουν ξαναζήσει.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A2 Pro: Με κυρτή AMOLED, Dimensity 7050, δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας

Η Oppo παρουσίασε την τελευταία της συσκευή της σειράς A, το A2 Pro, με οθόνη 6,7 ιντσών FHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo: Δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας του smartphone τα πρώτα 4 χρόνια;

H υποβάθμιση της μπαταρίας στα smartphone είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι χρήστες.

Smartphones OPPO

Oppo Find N3 Flip: Λανσάρεται στις 29 Αυγούστου με τριπλή κάμερα Hasseblad

Η Oppo θα κυκλοφορήσει το Find N3 Flip στις 29 Αυγούστου, με την επιβεβαίωση να έρχεται από την ίδια την εταιρεία.

Smartphones OnePlus OPPO

Oppo Find N3, OnePlus Open: Αποκαλύφθηκαν τα χρώματα και τα specs της οθόνης

Οι φήμες θέλουν τα επερχόμενα Oppo Find N3 και OnePlus Open να φέρνουν το ίδιο hardware σε διαφορετικές αγορές.