Παρά τον τρέχοντα αποκλεισμό, η Samsung Display πήρε άδεια για να πραγματοποιεί εμπορικές συναλλαγές με τη Huawei, όμως δεν είναι αρκετό.
Παρά τον τρέχοντα αποκλεισμό, η Samsung Display πήρε άδεια για να πραγματοποιεί εμπορικές συναλλαγές με τη Huawei, όμως δεν είναι αρκετό. Η πληροφορία έρχεται από τις ιστοσελίδες Reuters και The Elec, όπου και μαθαίνουμε ότι το αίτημα της κατασκευάστριας οθονών έγινε δεκτό και μπορεί να προμηθεύσει τον κινέζο κατασκευαστή ορισμένα panels.
Το πρόβλημα όμως είναι πως όλες οι εταιρείες που εμπλέκονται με την αλυσίδα παραγωγής θα πρέπει να έχουν αυτή την ειδική άδεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει πως αν και η Samsung Display έχει άδεια, πρέπει να πάρουν άδεια και όλες οι εταιρείες που εμπλέκονται με τις οθόνες, όπως οι κατασκευαστές των drivers ή των IC. Προς το παρόν, ούτε η Samsung ούτε η Huawei έχουν τοποθετηθεί επίσημα πάνω στο θέμα.
Επίσης, το σημαντικότερο είναι πως ενώ το τμήμα Display έχει πάρει την άδεια, η Samsung Electronics, η μητρική της εταιρεία δηλαδή, δεν έχει λάβει ακόμα το απαραίτητο licensing για εμπορικές συναλλαγές. Πέραν της Samsung, οι LG Display και SK Hynix έχουν ήδη υποβάλει αίτηση αδειοδότησης, όπως και η ίδια η Qualcomm. Μέχρι να προχωρήσουν βέβαια, η Huawei προμηθεύεται οθόνες από την κινεζική BOE.
Η κάμερα του OnePlus 16 είναι πλέον επίσημη, με κύριο αισθητήρα 200MP 1/1.4 ιντσών και τηλεφακό periscope 50MP με οπτικό ζουμ 3x. Η OnePlus πρόσθεσε τρία νέα modes λήψης: Master Mode με αισθητική φιλμ, High-Pixel Mode για μέγιστο detail και 65:24 Widescreen.
Xiaomi 18 Pro και 18 Pro Max επίσημα: διπλή κάμερα 200MP Leica, οθόνη στην πλάτη, έως 8.500mAh και τιμή από 5.999 γιουάν. Κυκλοφορούν παγκοσμίως φέτος.
Σχόλια