Η Samsung ετοιμάζει δύο budget ναυαρχίδες η μία με 5G υποστήριξη

Samsung, Η Samsung ετοιμάζει δύο budget ναυαρχίδες η μία με 5G υποστήριξη

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Samsung ίσως ετοιμάζει το πρώτο mid-range smartphone με την 5G τεχνολογία. Η τεχνολογία είναι φυσικά αρκετά “φρέσκια” και μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο στην Galaxy S10 και Galaxy Fold σειρά και αναμένεται να ενσωματωθεί και στην Note 10 σειρά που θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο.

Ο tipster, Steve Hemmerstoffer ή αλλιώς γνωστός ως OnLeaks, υποστηρίζει ότι ο Samsung εργάζεται πάνω σε δύο νέα smartphone με model number SM-A905 και SM-A908, τα οποία θα ενσωματώνουν τον Snapdragon 855 της Qualcomm.

Τα model numer ταιριάζουν και με προηγούμενες φήμες οι οποίες υποστήριζαν την κυκλοφορία των Galaxy A90 και Galaxy A90 5G. Επιπλέον, ο tipster υποστήριξε αρχικά ότι τα δύο νέα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν υπό την Galaxy R σειρά λίγο αργότερα όμως άλλαξε αυτήν του την τοποθέτηση λέγοντας πως θα κυκλοφορήσουν ως smartphone της A σειράς.

Τεχνικά τώρα τα δύο smartphone αναμένεται να είναι παρόμοια. Αρχικά, η οθόνη τους θα είναι 6.7 ίντσες τύπου AMOLED και θα ενσωματώνει in-display fingerprint scanner ενώ στο πίσω μέρος λέγεται πως θα τοποθετηθεί κάμερα τριπλής αντί διπλής διάταξης.

Η κάμερα ίσως είναι ένα σημείο που θα διαφέρουν οι δύο εκδόσεις. Αρχικά, το απλό A90 θα αποτελείται από μία κύρια κάμερα 48MP και θα συνοδεύεται από μία 12MP και μία 5MP με άγνωστο προς το παρόν είδος φακού και exclusive Tilt Optical Image Stabilization. Από το A90 5G τώρα λογικά θα απουσιάζει το OIS για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή και θα διατηρηθεί η 48MP και 5MP κάμερα και ίσως χρησιμοποιηθεί μία κάμερα των 8MP αντί για 12MP.

Όσον αφορά το κόστος αυτών των συσκευών πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσουν με τιμή κάτω από αυτήν του φθηνότερου flagship smartphone της S10 σειράς, Galaxy S10e.

Φυσικά όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ίσως μέχρι να αποκαλυφθούν τα δύο smartphone αλλάξουν αρκετά πράγματα τόσο εμφανισιακά όσο και τεχνικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.