Samsung Galaxy A90: Θα υποστηρίζει 45W ταχυφόρτιση, θα έχει 5G και θα ανήκει στη σειρά Galaxy R;

Samsung Galaxy A90, Samsung Galaxy A90: Θα υποστηρίζει 45W ταχυφόρτιση, θα έχει 5G και θα ανήκει στη σειρά Galaxy R;

Λοιπόν η ιστορία της σειράς Galaxy A είναι λίγο περίεργη. Αρχικά, η Samsung ανακοίνωσε ότι σταματάει τη σειρά J και ότι οι συσκευές της σειράς θα βγαίνουν πλέον υπό το brand της σειράς A. Έπειτα, η εταιρεία παρουσίασε αρκετές συσκευές της σειράς και δήλωσε ότι θα βγάζει στην αγορά ένα Galaxy A τον μήνα.

Όλον αυτόν τον καιρό έχουμε δει να κυκλοφορούν φήμες, επίσημες πληροφορίες και smartphones της σειράς Galaxy A. Επίσης, εδώ και μήνες ακούμε για ένα ακόμη τηλέφωνο της σειράς γύρω από το οποίο επικρατεί μεγάλο μυστήριο. Αναφερόμαστε στο Samsung Galaxy A90, για το οποίο κυκλοφορούν μόνο φήμες και ανεπιβεβαίωτα leaks.

Ξαφνικά ο OnLeaks έρχεται από το πουθενά να τα γκρεμίσει όλα. Πρώτα από όλα, ο leakster κάνει ένα tweet στο οποίο αναφέρει ότι σύμφωνα με τις πηγές του δεν θα υπάρχει A90.

Λίγο αργότερα, ο OnLeaks συμπλήρωσε ότι η συσκευή που όλοι αποκαλούν Samsung Galaxy A90 με κωδικό μοντέλου SM-A90X κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελεί το πρώτο smartphone μιας νέας σειρά με το όνομα Galaxy R.

Ο leakster συνέχισε αναφέροντας ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία ετοιμάζει δύο συσκευές της σειράς Galaxy R. Και οι δύο θα έχουν μεγάλες οθόνες και τριπλή κάμερα. Επίσης, η μία από αυτές θα υποστηρίζει 5G και η άλλη θα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην κάμερα.

Ήδη υπάρχουν φήμες ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το πρώτο 5G midrange. Αν ο OnLeaks έχει δίκιο, τότε η Samsung θα βγάλει όντως μία σειρά mid-range smartphones υπό το όνομα Galaxy R, η οποία θα προσφέρει αξιόλογα specs και θα βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τα flagship της, τα Galaxy S.

Τέλος, σύμφωνα με κάποιες άλλες πηγές, τα πρώτα τηλέφωνα της σειράς Galaxy R θα υποστηρίζουν 45W γρήγορη φόρτιση, ένα ιδιαίτερα top-end χαρακτηριστικό για να το κουβαλάει μία mid-range συσκευή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.