Η Samsung συνεχίζει το troll στην Apple για το iPhone 12

iPhone 12, Η Samsung συνεχίζει το troll στην Apple για το iPhone 12
Με την κυκλοφορία του iPhone 12 και την αφαίρεση του φορτιστή, η Samsung δεν έχασε την ευκαιρία για λίγο troll στην Apple. Για όσους δε θυμούνται, το νέο πακέτο αγοράς των iPhone που θα κυκλοφορούν θα είναι μικρότερο, χωρίς όμως φορτιστή και ακουστικά, για εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για το περιβάλλον.

Η Samsung λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία, ανεβάζοντας στη σελίδα της στο Facebook ένα troll post, στο οποίο έχει φωτογραφία έναν φορτιστή και αναγράφει “περιλαμβάνεται με το Galaxy”. Επίσης, στο post η εταιρεία αναφέρει πως προσφέρει την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, επιδόσεις, μνήμη και ακόμα και 120Hz οθόνη. Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι τα iPhone 12 θα παραμείνουν στα 60Hz, με το 5G να είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους.

Όπως και να έχει, αν και αυτού του είδους τα troll έχουν πλάκα, μία αναδρομή στο παρελθόν πάντα είναι ενδιαφέρουσα. H Samsung είχε trollάρει την Apple παλαιότερα για το notch αλλά και την αφαίρεση της θύρας ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Το αποτέλεσμα είναι πως είδαμε συσκευές της εταιρείας με οπή για τη selfie κάμερα, ένα άλλου είδους notch με λίγα λόγια, ενώ από το Galaxy Note 10 ήρθε και η αφαίρεση της θύρας ακουστικών.

Επίσης, αν σας φαίνεται περίεργο γιατί η εταιρεία αναφέρει μόνο την έλλειψη φορτιστή και όχι των ακουστικών, τα Galaxy Note 20 που πωλούνται στην Αμερική δεν περιλαμβάνουν ακουστικά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Καλά καλά…

Θα δούμε από το επόμενο ή μεθεπόμενο flagship της…

Giannis

καλύτερα μεταχειρισμένο η επισκευασμένο ή σπασμένο iphone από οποιοδήποτε samsung με android. Άσε που του χρόνου θα κάνει τα ίδια

John Real

Καλύτερα android έστω και να μην ανοίγει καν η συσκευή παρά να μπλέξεις με τους καρμιρηδες της Apple που σε λίγο θα δίνουν κινητά σε πλαστικά σακουλάκια χωρίς κουτι για να βγάλουν περισσότερα.

John Real

To Punch hole , δηλαδή τρύπα για την κάμερα δεν έχει καμία σχέση με το μεγάλο και αντιαισθητικό notch που έχουν τα κινητά της apple.

Christos

λες η apple να μην μπορεί να βάλει σκέτη τρύπα; προφανώς θέλει να έχει το notch ως signature, να το βλεπεις απο μακριά και να λες αυτο ειναι iPhone

Ηλίας

Pop up/flip-up ή underdisplay μόνο 😉

Vladimiros

H Lagsung καλυτερα να μην τρολαρει,γιατι θα ειναι η επομενη εταιρια που θα το κανει αυτο…και φυσικα θα προχωρησουν και οι επομενοι σε αυτο..γιαυτο δεν χωνεψα ποτε μου το μηλο

Solon

Όπως και να το κάνεις η μη προσφορά φορτιστή και ακουστικών σε μια τόσο ακριβή συσκευή είναι πρακτική κατά των καταναλωτών. Και το μεγάλο πρόβλημα για μένα είναι ότι οι καταναλωτές της Apple δεν αντιδρούν σε αυτές τις υποβαθμίσεις του προϊόντος όπως αντιδρούν οι χρήστες Android. Χωρίς αντίδραση οι εταιρίες θα παγιώσουν αυτές τις πρακτικές. Είμαι χρήστης της Samsung αλλά όχι fanboy. Αποφάσισα να μην προχωρήσω στην αγορά του Note 20 καθώς θεωρώ ότι οι επιλογές της εταιρίες με προσβάλουν σαν καταναλωτή. Το ίδιο από ότι φαίνεται κάναν και πολύ άλλοι και το αποτέλεσμα είναι να διαβάσουμε εχθές είδηση σύμφωνα με την οποίαν η Samsung σκέφτεται να ετοιμάσει την επόμενη ναυαρχίδα της πολύ νωρίτερα. Προφανώς έφαγε άκυρο από τους πολλούς, ευτυχώς, σκεπτόμενους Ευρωπαίους καταναλωτές και αναγκάστηκε να διορθώσει το λάθος με τον Exynos. Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να αντιδράσουν και οι πελάτες της Apple. Αλλά αντί για αυτό κάθομαι και διαβάζω τις εξής απίστευτες δικαιολογίες: Έχουμε γεμίσει φορτιστές και ακουστικά, δεν χρειαζόμαστε άλλους και παρόμοιες ανοησίες. Και αντί να αντιδρούν δικαιολογούν την Apple και δεν σκέφτονται ότι εάν αυτές οι πρακτικές καθιερωθούν πολύ σύντομα θα χρειαστεί να πληρώνουν 2 χιλιάρικα για την συσκευή και να αγοράζουν και έξτρα βασικά… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

Καλα κανενας δεν δικαιολογει την αφαιρεση ακουστικων και φορτιστη παρα μονο τα στελεχη και λιγα fanboy σχετικα… χαμος γινεται κ στο εξωτερικο ειδικα αφου κρατησαν τη lightning θυρα…Το θεμα ειναι οι υπολοιπες εταιρειες να μην ακολουθησουν τη τακτικη της…Θυμησου τι χαμος εγινε με το τζακ πριν καποια χρονια…το εβγαλε κ η σαμμυ και δεν κουνηθηκε φυλλο…Ομως συμφωνω οτι στο θεμα exynos εχει μεγαλος ντορος και μαλλον επηρρεαζονται οι πωλησεις….Τα νεα s21 ομως οι τελευταιες πληροφοριες ελεγαν οτι δεν θα εχουν amd-exynos οποτε μαλλον το ιδιο τροπαριο θα εχουμε κ φετος…

Solon

Το πρόβλημα δεν είναι ο Exynos, το πρόβλημα είναι να μην είναι ο Exynos τόσο κατώτερος των αντίστοιχων snapdragon. To μονοπώλιο ποτέ δεν είναι καλό. Σε παλαιότερα μοντέλα μια χαρά ήτανε οι Exynos. Από ότι λένε ο επόμενος Exynos θα είναι πολύ δυνατό τσιπ. Εάν είναι κοντά στις επιδόσεις του Snapdragon σε γραφικά και αυτονομία εμένα δεν με πειράζει. Αλλά δεν είναι δυνατόν να πουλάς μια συσκευή ενάμιση χιλιάρικο λέγοντας ότι είναι η κορυφή της αγοράς και να θέλει 5 δεύτερα παραπάνω ο Exynos για να ολοκληρώσει τα τεστ γραφικών από μια συσκευή που φοράει τον 835 και κοστίζει 700 ευρώ. Αυτό είναι αποτυχία και κοροϊδία.

SUPS 👨‍⚖️

αμφιβαλλω οτι θα δουμε πολυ δυνατο chipset εφοσον δεν προχωρησε ακομα η συνεργασια με amd…Παρολ αυτα ναι συμφωνω οτι για το καλο του ανταγωνισμου πρπει ολα τα cpu να ειναι ισοδυναμα..

Perastikos

Βρε ας κανει και 6 δευτερόλεπτα, δεν θα πεθάνουμε. Μπαταρία να μην καίει σα να μην υπάρχει αύριο!

ΠΑΘΩΝ

Ασε μας κουκλιτσα μου…. crap-sung, Δεν υπαρχει πιο bloatware εταιρια…

SUPS 👨‍⚖️

Πριν το one ui ισχυει οτι ηταν τραγικη η κατασταση οπως ειναι σημερα το miui αλλα πλεον εχουν αλλαξει τ δεδομενα.

Perastikos

Τι είναι το bloatware και εγώ γιατί δεν έχω; Αν είναι να το γυρίσω πίσω…

Demetris.hotel

“χωρίς όμως φορτιστή και ακουστικά, για εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για το περιβάλλον.” Χαχαχα… Όταν όμως θα ζητάνε να τα πληρώσεις επιπλέον δεν θα σκέφτονται το περιβάλλον. Αλητεία απο την εταιρεία και βλακεία των καταναλωτών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.