Η Samsung θέλει να βάλει διαφημίσεις στο smartphone σας

Samsung διαφημίσεις smartphone, Η Samsung θέλει να βάλει διαφημίσεις στο smartphone σας

Η Xiaomi πριν λίγο καιρό είχε κακοχαρακτηριστεί για την επιθετική τακτική που ακολουθούσε με τις διαφημίσεις οι οποίες εμφανίζονταν σε οποιοδήποτε σημείο του smartphone. Σύμφωνα με ένα trademark που εντοπίστηκε στο European Union Intellectual Property Office (EUIPO) στις 1 Οκτωβρίου, η Samsung ενδέχεται να ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Το trademark που βρέθηκε ονομάζεται “Samsung Mobile Ads”, ίσως εφαρμοστεί στα smartphone και tablet και αναμένεται να φέρει διαφημιστικές υπηρεσίες. Με απλά λόγια η Samsung φαίνεται πως θα τοποθετήσει διαφημίσεις τόσο στα smartphone όσο και τα tablet δεν γνωρίζουμε όμως με ποιον τρόπο θα εμφανίζονται τα διαφημιστικά μηνύματα και σε πιο ακριβώς σημείο.

Η τακτική αυτή δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Νοτιοκορεάτικο κολοσσό αφού και παλαιότερα έφερε διαφημίσεις στις Smart TV, ωστόσο αυτές μπορούν να απενεργοποιηθούν από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης με λίγο ψάξιμο.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το γεγονός ότι κατατέθηκε ένα τέτοιο trademark δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εφαρμοστεί και στα smartphone ή tablet. Ποια είναι η γνώμη σας; Θα μπορούσατε να ζήσετε με την καθημερινή εμφάνιση των διαφημίσεων στο κινητό σας; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Επίσης η Samsung (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα γιατί φέτος δεν έχω κινητό της Samsung) γέμιζε τα Smartphone με δικά της άχρηστα Apps τα οποία δεν μπορούσες και να απεγκαταστήσεις, με το γνωστό μετά πρόβλημα η μισή Rom και Ram να είναι πιασμένη μόνο από αυτές της εφαρμογές. Όσο για της διαφημίσεις που σκέφτεται να βάλει, θα μας πληρώνει ? φαντάζομαι όχι, θα μας δίνει τα Smartphone και τα Tablet τζάμπα ? φαντάζομαι όχι, άρα αν συμβεί και ξαφνικά στην αρχική οθόνη μου πετάγονται διαφημίσεις, ή πάω να ανοίξω την κάμερα και θα μου πετάγονται διαφημίσεις, ή πάω να ανοίξω ένα App πχ καιρός και μου πετάγονται διαφημίσεις, θα είναι απαράδεκτο και ο ορισμός του δεν σέβομαι τον πελάτη μου και τα λεφτά που μου έδωσε για να αγοράσει το προϊόν μου.

Xarisgru

Γεια σου ρε Sammy τσιφτισσα! Μετά απο 7 χρόνια προσκολλημένος στην εταιρία, πιστεύω ηρθε η ώρα να την αποχαιρετίσω.

George_gr8

Οσο κολλημενος κι αν ειμαι κ αγοραζω καθε καινούριο που βγάζει, ειναι ενας λογος να σταματήσω κ να παω σε αλλη εταιρεία.

Λίλα

Τις σιχαίνομαι τις διαφημίσεις. Έχει γεμίσει ο τόπος αηδίες και δεν μπορώ να διαβάσω ένα άρθρο πετάγονται παραθυράκια, banners, με ότι μπούρδα μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι πολύ κουραστικό. Με έχουν εκνευρίσει οι διαφημίσεις!!!

Chris_BMW

Τι έγινε παιδιά ;; Τελικά δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι Xiaomi ,Samsung κτλ ;

Εδώ έγκειται και η απάντηση γιατί τα I phone είναι κ παραμένουν τόσο ακριβά ..

Ίδια τιμή βασικά έχουν και τα δυο απλά στα πρώτα τα πληρώνεις λιγότερο και δέχεσαι τις διαφημίσεις και στα δεύτερα τα πληρώνεις εφάπαξ .

Κάτι σαν το YouTube και το YouTube premium 😉

Nikos7

Αν το κάνει θα χάσει μεγάλο μέρος καταναλωτών. Υπάρχουν και άλλες εταιρίες εξίσου αξιόλογες όσον αφορά την αγορά των smartphones και των tablets

School shooter

Αλήθεια τρ. Και περίμενα να έρθει η Δευτέρα 7/10 για να πάω να παραλάβω το Galaxy S10 μου. Αν είναι έτσι να το επιστρέψω όσο προλαβαίνω

Greco

Μετα την τελευταία αναβάθμιση που έκανε έχει διαλύσει τις συσκευές μας. Το Α10 μου λειτουργούσε άψογα και τώρα οπότε ξεκλειδώνει η συσκευή από κατάσταση αναμονής μας καλοσωριζει στο δίκτυο. Μυστηριώδος έχει χαθεί η μισή RAM και δεν μπορείς να απενεργοποιήσει κάνεις τις εφαρμογές στο παρασκήνιο. Εάν βάλει και διαφημίσεις βλέπω οι απλές συσκευές να κάνουν ρεκόρ πωλήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.