Η Spotify ετοιμάζει τη δική της συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για το αυτοκίνητο

Spotify, Η Spotify ετοιμάζει τη δική της συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για το αυτοκίνητο
Τον χρόνο που μας πέρασε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Spotify δουλεύει στην δημιουργία συσκευής αναπαραγωγής μουσικής για το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με νεότερες φήμες, η συσκευή θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019, και δεν θα κοστίζει ούτε εκατό ευρώ.

Σύμφωνα με αναφορά των Financial Times, με τη συσκευή της Spotify θα έχουμε πρόσβαση στη δημοφιλή υπηρεσία streaming μουσικής από το αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούμε το κινητό μας. Η συσκευή της Spotify μάλλον θα κοστίζει 90€ και θα δέχεται φωνητικές εντολές.
Επιπλέον, η συσκευή της Spotify θα συγχρονίζει με το music player του αυτοκινήτου μέσω bluetooth και θα μας προσφέρει πρόσβαση στις αγαπημένες μας playlist. Η Spotify δεν σκοπεύει να προσθέσει στη συσκευή της κάποια οθόνη αφής, αντιθέτως ο χειρισμός της θα γίνεται μέσω συμβατικών κουμπιών.
Spotify, Η Spotify ετοιμάζει τη δική της συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για το αυτοκίνητο
Τα γενικότερα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη. Οπότε, δεν γνωρίζουμε αν θα διαθέτει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, αν θα έχει κάποια θύρα USB ή αναγνώστη microSD.
Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές χρηστών η νέα συσκευή της Spotify θα απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, και η εταιρεία θα τη δίνει δωρεάν ως μέρος μιας νέας ειδικής συνδρομής.
Καθώς όλα τα παραπάνω βρίσκουν το φως της ημέρα, η Apple με το CarPlay, η Google με τον Assistant και το Android Auto, και η Amazon με την Alexa μάχονται για την θέση του βασιλιά της αναπαραγωγής μουσικής στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, το CarPlay και το Android Auto είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα πιο πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων.
Spotify, Η Spotify ετοιμάζει τη δική της συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για το αυτοκίνητο
Ωστόσο, το Spotify θα είναι η πρώτη συσκευή που θα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μουσική ανεξαρτήτως του μοντέλου του αυτοκινήτου, κάτι που εξασφαλίζει στη συσκευή της Spotify ένα μεγάλο φάσμα καταναλωτών. Αν και μάλλον θα δυσκολευτεί να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν τη συσκευή της, διότι την περασμένη εβδομάδα αναβάθμισε πλήρως το Car View mode της Android εφαρμογής της και πλέον ενεργοποιείται αυτόματα μόλις συνδεθεί με το bluetooth του αυτοκινήτου.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρησταρας

Ούτε εκατό ευρώ δε θα κοστίζει! Παιδιά τρέχετε να προλάβετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.