Η TCL παρουσιάζει νέες προτάσεις σε tablet, smartwatch αλλά και TWS [IFA 2020]

, Η TCL παρουσιάζει νέες προτάσεις σε tablet, smartwatch αλλά και TWS [IFA 2020]

Η IFA 2020 ξεκίνησε και επίσημα, με την TCL να ξεκινάει τις ανακοινώσεις με δύο νέες προτάσεις στην αγορά των Android tablets, με την τεχνολογία οθόνης NXTVISION της εταιρείας. Όμως, η εταιρεία δεν έμεινε μόνο εκεί, παρουσιάζοντας ένα νέο smartwatch καθώς και την πρόταση της στην κατηγορία των TWS.

TCL TABMAX

, Η TCL παρουσιάζει νέες προτάσεις σε tablet, smartwatch αλλά και TWS [IFA 2020]

Το πιο premium μοντέλο της εταιρείας στην κατηγορία των Android tablets είναι το TCL TABMAX. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 10,36 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση FHD+ και μικρά bezel περιμετρικά, καθώς και μία selfie κάμερα 8MP. Επίσης, προσφέρει stereo ήχο, χάρη στα δύο της ηχεία, αλλά και υποστήριξη για το TCL Stylus. Στο πίσω μέρος του TCL TABMAX υπάρχει ένας αισθητήρας 13MP με LED φλας.

Το TCL TABMAX εξοπλίζεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, με τέσσερις πυρήνες απόδοσης Cortex-A73 στα 2.0GHz και τέσσερις χαμηλής κατανάλωσης Cortex-A53, ο οποίος συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης. H μπαταρία του ανέρχεται στα 8.000mAh. Το TCL TABMAX θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, με τιμή 249 ευρώ για το μοντέλο με Wi-Fi και 299 ευρώ για το μοντέλο με Wi-Fi και 4G.

TCL TABMID

, Η TCL παρουσιάζει νέες προτάσεις σε tablet, smartwatch αλλά και TWS [IFA 2020]

Όπως λέει και το όνομα, το TCL TABMID είναι ένα Android tablet μεσαίας κατηγορίας, με οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης FHD τεχνολογίας LCD, με αρκετά μεγάλα bezel στο πάνω και το κάτω μέρος της. Μπροστά υπάρχει μία κάμερα 5MP για selfie λήψεις, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 8MP. Στο εσωτερικό της συσκευής βλέπουμε τον Snapdragon 665 και μπαταρία 5.550mAh.

Χάρη στη χρήση πλαστικού για το σώμα της συσκευής, το TCL TABMID ζυγίζει μόλις 325 γραμμάρια, ενώ στο λειτουργικό του υπάρχει και η λειτουργία Kids Mode για ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά. Δυστυχώς η εταιρεία δεν ανέφερε RAM και αποθηκευτικό χώρο, όμως γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει και αυτό στο τέταρτο τρίμηνο του έτους με τιμή από 230 ευρώ.

TCL MOVETIME Family Watch

, Η TCL παρουσιάζει νέες προτάσεις σε tablet, smartwatch αλλά και TWS [IFA 2020]

Η νέα πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των smartwatch θέλει να προσεγγίσει το μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. Το TCL MOVETIME Family Watch έρχεται με οθόνη 41×48,5 εκατοστών τεχνολογίας AMOLED, προσφέρει υποστήριξη δικτύων 4G και έχει πιστοποίηση IP67, για αντοχή σε νερό και σκόνη. Το TCL MOVETIME Family Watch προσφέρει ένα νέο UI με μεγάλα εικονίδια, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με ευκολία.

Το TCL MOVETIME Family Watch διαθέτει ξεχωριστό SOS πλήκτρο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Επίσης, το smartwatch καταλαβαίνει πότε μπορεί να πέσει ο χρήστης και ενημερώνει άμεσα. Η τιμή του νέου smartwatch έχει τεθεί στα 230 ευρώ και θα κυκλοφορήσει τέλος του έτους σε Ευρώπη και Αμερική.

TCL MOVEAUDIO S200

, Η TCL παρουσιάζει νέες προτάσεις σε tablet, smartwatch αλλά και TWS [IFA 2020]

Καθώς τα TWS έχουν πλέον ενεργό ρόλο στην αγορά, η TCL ρίχνει στο παιχνίδι τη δική της πρόταση. Τα MOVEAUDIO S200 έρχονται με σχεδιασμό τύπου AirPods της Apple, ώστε να εφαρμόζουν στο αυτί του χρήστη, αλλά και με προέκταση στο κάτω μέρος, ώστε το μικρόφωνο να είναι πιο κοντά στο στόμα του χρήστη. Τα νέα ακουστικά προσφέρουν ηλεκτρονική μείωση θορύβου.

Επίσης, τα MOVEAUDIO S200 έχουν πιστοποίηση IP54, ενώ προσφέρουν έως και 23 ώρες συνεχής χρήσης μαζί με τη μπαταρία της θήκης και 3,5 ώρες συνεχής χρήσης μόνο για τα ακουστικά. Τα MOVEAUDIO S200 θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο μήνα παγκοσμίως σε μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα με τιμή 99 ευρώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.