Η Vivo έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη, όχι ακόμα στην Ελλάδα

Vivo, Η Vivo έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη, όχι ακόμα στην Ελλάδα

Έξι χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, η Vivo έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη, αν και η Ελλάδα δεν είναι στις πρώτες χώρες που θα κυκλοφορήσει. Η κυκλοφορία των συσκευών της εταιρείας θα ξεκινήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Η Vivo θα ξεκινήσει την παρουσία της στην Ευρώπη αρχικά με τέσσερις συσκευές. Αρχικά θα δούμε το entry-level Vivo Y11S, το οποίο έρχεται με οθόνη 6,51 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης HD+, Snapdragon 460, 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και μπαταρία 5.000mAh. Η οικονομική πρόταση της εταιρείας έρχεται με selfie κάμερα 8MP και διπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος (13MP και 2MP depth), με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button.

Vivo, Η Vivo έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη, όχι ακόμα στην Ελλάδα

Επίσης, στην Ευρώπη θα δούμε τα Vivo Y70 και Vivo Y20s. Αν και τα δύο είναι mid-range συσκευές, το Y70 έρχεται με AMOLED οθόνη 6,44 ιντσών με ανάλυση FHD+, Snapdragon 665, 8GB μνήμης RAM, μπαταρία 4.100μΑη και τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP. Το Y20s έρχεται με Snapdragon 460, LCD οθόνη 6,51 ιντσών HD+, τριπλό σύστημα κάμερας, 4GB μνήμης RAM και 5.000mAh μπαταρία.

Ως ναυαρχίδα, η εταιρεία θα φέρει το Vivo X51 5G, το οποίο είναι απλά ένα rebrand του X50 Pro. Για όσους δε θυμούνται, το X50 Pro έρχεται με οθόνη 6,56 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, Snapdragon 765G, μπαταρία 4.315ΑmAh και τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, 13MP portrait lens, 8MP ultra-wide και 8MP telephoto με OIS και 5x zoom. Η συσκευή θα κοστίζει £749 για την έκδοση 8GB/256GB. Δε γνωρίζουμε πότε και αν δούμε την εταιρεία και στην Ελλάδα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.