Vivo X50 Pro: Έρχεται στην Ευρώπη το πρώτο smartphone με “gimbal” κάμερα

Vivo X50 Pro, Vivo X50 Pro: Έρχεται στην Ευρώπη το πρώτο smartphone με “gimbal” κάμερα

Η Vivo είναι γνωστή για τον επαναστατικό σχεδιασμό και τις ιδιαίτερες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί στα smartphones της. Πριν λίγο καιρό, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο smartphone στον κόσμο με gimbal κάμερα, που δεν είναι άλλο από το Vivo X50 Pro.

Χαρακτηριστικά

Το Vivo X50 Pro έχει οθόνη 6,56 ίντσες FHD+ AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, και punch hole στην πάνω αριστερή γωνία το οποίο φιλοξενεί μία κάμερα με αισθητήρα 32MP. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 765G. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.

Στο module του X50 Pro υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Την κύρια 48MP η οποία έχει gimbal σύστημα για τη σταθεροποίηση, συνοδεύουν μία portrait 13MP, ένας περισκοπικός τηλεφακός 8MP με δυνατότητα 60x Hyper Zoom, και μία ultra-wide 8MP.

Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 4.315mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W. Επιπλέον, το X50 Pro τρέχει Android 10, υποστηρίζει NFC, 5G SA και NSA, HDR 10+, και έχει USB type-C.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Vivo X50 Pro είχε κυκλοφορήσει αρχικά σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε. Οι τιμές των δύο εκδόσεων ήταν, για την Κίνα, CNY 4.298 ή περίπου 541€ για την 8GB/128GB και CNY 4.698 ή περίπου 591€ για την 8GB/256GB.

Ωστόσο, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το X50 Pro και εκτός Κίνας. Οι πηγές λένε ότι η κυκλοφορία του smartphone έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Παρόλο του ότι δεν αναφέρονται οι ακριβείς αγορές διάθεσης, αναμένεται το gimbal smartphone να κυκλοφορήσει σε όσες αγορές έχει παρουσία η εταιρεία, άρα και στην Ευρώπη. Όπως είναι λογικό, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις τιμές των εκδόσεων.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Και από πού μπορούμε να το παραγγείλουμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.