Η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με κάμερα 150 Megapixel προς τα τέλη του έτους

, Η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με κάμερα 150 Megapixel προς τα τέλη του έτους

Πέρυσι, η Xiaomi σε συνεργασία με την Samsung κυκλοφόρησαν στην αγορά τον πρώτο αισθητήρα για smartphone των 108MP ο οποίος ενσωματώθηκε σε ορισμένα smartphone της Κινεζικής εταιρείας και στο Galaxy S20 Ultra του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Xiaomi θέλει να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του έτους, ένα smartphone με κάμερα των 150MP η οποία για ακόμη μία φορά θα αναπτυχθεί με την συνεργασία των ίδιων εταιρειών.

, Η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με κάμερα 150 Megapixel προς τα τέλη του έτους

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο ISOCELL Bright HMX 108MP έκανε ντεμπούτο με τα Mi Note 10 (hands-on) την περασμένη χρονιά, ωστόσο για το επόμενο smartphone το οποίο θα φιλοξενεί τον νέο αισθητήρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με τις αναφορές του τμήματος ανάπτυξης της Samsung ο αισθητήρας των 150MP ετοιμάζεται. Για αυτόν τον αισθητήρα γνωρίζουμε μόνο ότι θα έχει 1-inch footprint και θα χρησιμοποιεί τεχνολογία Nonacell η οποία συνδυάζει εννέα pixel σε ένα.

Με αυτόν τον τρόπο οι φωτογραφίες είναι πιο φωτεινές και το τελικό αποτέλεσμα είναι φωτογραφία των 16MP. Επιπλέον, ο γνωστός Ice Universe υποστήριξε στο Weibo ότι η Samsung ετοιμάζει και έναν αισθητήρα στα 250MP. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Samsung ετοιμάζει αισθητήρα 600 Megapixel με σκοπό να ανταγωνιστεί την ανάλυση του ίδιου του ανθρώπινου ματιού!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ηλίας

Έλεος… Ας σκεφτούν πρώτα το φακό και μετά την interpolated ανάλυση… Γιατί native δεν είναι, αλλά κάτι 4 σε 1 και τα συναφή… Άσε που θα πιάνουν τεράστιο όγκο δεδομένων χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Smartphones featured

Android 14: Με λειτουργία υγείας της μπαταρίας σε τηλέφωνα και tablets

Το Android δεν έχει μια λειτουργία Battery Health όπως το iOS που να δείχνει τη μέγιστη υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής.

Smartphones Apple Apple iOS featured

iOS 16: Τρέχει στο 81% όλων των iPhone

Το λογισμικό iOS της Apple ανέκαθεν έφτανε πιο γρήγορα στις συσκευές από ότι το Android και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Unpacked: Επιβεβαιώθηκε ο τόπος της εκδήλωσης

Οι φήμες ότι η Samsung θα πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της Galaxy Unpacked στη Νότια Κορέα αποδείχθηκαν αληθινές.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40 και Razr 40 Ultra: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Motorola ανακοίνωσε τη νέα της γενιά foldable, τα Razr 40 και Razr 40 Ultra, στην Κίνα και αποκάλυψε τη διεθνή τους διαθεσιμότητα.