Η ZTE μιλά για τις δυσκολίες της τεχνολογίας under-display selfie

, Η ZTE μιλά για τις δυσκολίες της τεχνολογίας under-display selfie

Μπορεί να γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία under-display selfie θα φέρει το τέλος των notch, όμως μέχρι στιγμής κανένα κινητό της αγοράς δεν έχει ενσωματώσει την εν λόγω τεχνολογία. Αυτό θα αλλάξει σε μερικές ημέρες, με την κυκλοφορία του ZTE Axon 20 5G. Η εταιρεία θέλησε να μας εξηγήσει πως κατάφερε να φέρει την τεχνολογία στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τη ZTE, κάτι τέτοιο δεν ήταν καθόλου εύκολο. Οι τεχνικοί της εταιρείας δούλευαν αδιάκοπα, με σκοπό να παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη λύση. O χώρος για την under-display selfie είναι μόλις τα 2/1000 της οθόνης, για αυτό και είναι σχεδόν αόρατη στον τελικό χρήστη. Επίσης, αν και η παραδοσιακή οθόνη χωρίζεται σε 7 στρώματα, η ZTE χρησιμοποίησε νέα υλικά στα πιο σημαντικά στρώματα, για να πετύχει μεγαλύτερη διαφάνεια.

, Η ZTE μιλά για τις δυσκολίες της τεχνολογίας under-display selfie

Όπως σημειώνει η εταιρεία, η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη, καθώς το βασικότερο εμπόδιο ήταν τα υλικά κατασκευής μίας οθόνης. Όμως, η εταιρεία φαίνεται να τα έχει καταφέρει, με το ZTE Axon 20 5G να ανακοινώνεται και επίσημα 1 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και διαθεσιμότητα. Αν αυτό όμως είναι το μέλλον ή όχι, θα φανεί από το τελικό προϊόν.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.