ZTE Axon 20 5G: Ανακοινώνεται επίσημα 1 Σεπτεμβρίου με under-display selfie

, ZTE Axon 20 5G: Ανακοινώνεται επίσημα 1 Σεπτεμβρίου με under-display selfie

Μπορεί ο πρόεδρος του τμήματος Terminal της ZTE, Ni Fei, να μας είχε προετοιμάσει, όμως δε γνωρίζαμε πότε θα δούμε όντως το πρώτο smartphone με under-display selfie. Η ZTE βάζει τέλος στις φημολογίες, ανακοινώνοντας το επίσημο launch event του επερχόμενου smartphone της.

Η ZTE γνωστοποίησε και επίσημα πως το πρώτο smartphone με under-display κάμερα θα είναι από την ίδια, με την αποκάλυψη του στο launch event που θα πραγματοποιηθεί στη 1 Σεπτεμβρίου. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με το όνομα ZTE Axon 20 5G και όχι με την ονομασία A20 5G που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Όπως βλέπουμε και στο render της εταιρείας, η selfie κάμερα είναι εντελώς κρυμμένη κάτω από την οθόνη.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι το ZTE Axon 20 5G πέρασε και από την TENAA πριν λίγες ημέρες, οπότε όλα τα χαρακτηριστικά τα γνωρίζουμε ήδη. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο Snapdragon 765, συνοδευόμενος από 6GB, 8GB ή 12G μνήμης RAM, ανάλογα την έκδοση. To ZTE Axon 20 5G θα προσφέρει τετραπλό σύστημα κάμερας, οθόνη OLED 6.92 ιντσών και μπαταρία 4.120mAh.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.