IDC, To Android είναι κυρίαρχο στο τρίτο τρίμηνο του 2012

Σκίζει το Android στο τρίτο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με τις μετρήσεις της IDC, καθώς εμφανίζεται να κατέχει πλέον το 75% της αγοράς των Smartphones, πουλώντας ούτε λίγο, ούτε πολύ 136 εκατομμύρια συσκευές σε ένα μόλις τρίμηνο, αγγίζοντας επίπεδα ρεκόρ. Το iOS περιορίστηκε στο 14.9% της αγοράς με την τρίτη και τέταρτη θέση να ανήκουν στο BlackBerry και το Symbian αντίστοιχα.

Αν τώρα αναρωτιέσαι πώς τα πάει το Windows Phone λειτουργικό στην αγορά, η IDC μας λέει ότι κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου 2012, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με μερίδιο αγοράς 2%, αλλά χωρίς να υπολογίζεται το Windows Phone 8, το οποίο έκανε την επίσημη εμφάνισή του στην εκπνοή του τριμήνου.

, IDC, To Android είναι κυρίαρχο στο τρίτο τρίμηνο του 2012

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cr4

το linux στα κινητα τι ειναι;

cr5

@cr4 : meego ,maemo ,backtrack κ.α. .Ενα φιλαρακι μου που εχει το ν900 εχει κανονικα τερματικο οπως και μια κανονικη διανομη λινουζ

Αποοστόλης

Αξία θα έχει να δούμε πως θα είναι η κατάσταση στο 4ο τρίμηνο, όπου ουσιαστικά θα παίξουν παραπάνω οι iOS και Windows 8 συσκευές.

pao13

το staτ counter γιατι δειχνει αλλα αποτελεσματα;;;;;;

Solon

Αναμενόμενα τα νούμερα. Πιστεύω πάντως πως με τα win8 θα ξαναμπεί η micro στο παιχνίδι.

Κostas K.

Ναι αναμενουμε τεταρτο τριμηνο με Nexus 4 να δουμε που θα φτασει…χαχαχα

iceman(the original)

με τοσο πολεμο και απαξιωση στο συμπιαν απορω πως ακομα υπαρχει. βεβαια θα ζει και θα βασιλευει καθως μια εκδοση οπως αυτη της belle fp2 απλα δεν παιζεται, οσο και αν προσπαθουν να το θαψουν καθως δεν εξυπηρετει τα συμφεροντα μερικων !!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 14: Επιβεβαιώθηκε από πάροχο η κυκλοφορία στις 4 Οκτωβρίου

Οι φήμες ότι το Android 14 θα κυκλοφορήσει από τη Google στις 4 Οκτωβρίου, μαζί με τα νέα προϊόντα Pixel, ακούγονταν εδώ και καιρό.

Smartphones Android featured Google

Pixel 8: Leak υπόσχεται 7 χρόνια ενημερώσεων OS

Το Pixel 8 πρόκειται να γίνει επίσημο από τη Google στις 4 Οκτωβρίου αλλά θα τα γνωρίζουμε ήδη όλα μέχρι τότε.

Smartphones Android Google Google Pixel

Google Pixel: Η ενημέρωση Σεπτεμβρίου είναι ακόμα σε Android 13

Η Google κυκλοφόρησε την τελευταία μηνιαία ενημέρωση για τις συσκευές Pixel, η οποία εξακολουθεί να βασίζεται σε Android 13.

Smartphones Android Apple iPhone 15

iPhone 15: To USB-C μπορεί να δελεάσει τους χρήστες Android, λέει έρευνα

Μεγάλος αριθμός χρηστών Android μπορεί να δελεαστεί για να γυρίσει σε iOS με την υιοθέτηση της θύρας USB-C από τη σειρά iPhone 15 της Apple.