iOS 13.1: Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης και διορθώνει bugs

ioS 13.1 διάθεση, iOS 13.1: Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης και διορθώνει bugs

Η Apple ξεκίνησε να προωθεί την τελευταία έκδοση του iOS την Παρασκευή που μας πέρασε μαζί με την κυκλοφορία των iPhone 11. Μερικές μόλις μέρες αργότερα ο Αμερικανικός κολοσσός ξεκίνησε να διαθέτει την iOS 13.1 έκδοση.

Η έκδοση είχε δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει στα smartphone της εταιρείας στις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα iPhone θα δεχθούν την νέα έκδοση με σκοπό να διορθωθούν τα bugs που εμφανίστηκαν με την έλευση του iOS 13.

Το iOS 13.1 περιλαμβάνει επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων της δυνατότητας AirDrop με τεχνολογία Ultra Wideband σε iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, προτεινόμενων αυτοματοποιήσεων στην εφαρμογή «Συντομεύσεις» και της δυνατότητας κοινοποίησης ΕΩΑ στους Χάρτες.

ioS 13.1 διάθεση, iOS 13.1: Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης και διορθώνει bugs

AirDrop
Δυνατότητα επιλογής του προορισμού AirDrop μέσω κατάδειξης από ένα iPhone 11, iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max σε άλλο, χρησιμοποιώντας το νέο chip U1 με τεχνολογία UWB (Υπερ-ευρεία ζώνη) για χωρική αντίληψη.

Συντομεύσεις
Προτεινόμενες αυτοματοποιήσεις στην Γκαλερί, εξατομικευμένες στην καθημερινότητά σας.
Προσωπικές και οικιακές αυτοματοποιήσεις για αυτόματη εκτέλεση συντομεύσεων βάσει εναυσμάτων.
Υποστήριξη εφαρμογής «Οικία» για συντομεύσεις ως προηγμένες ενέργειες στην καρτέλα «Αυτοματοποίηση».

Χάρτες
Κοινοποίηση ΕΩΑ για αποστολή της εκτιμώμενης ώρας άφιξης κατά την εξέλιξη μιας διαδρομής.

Υγεία μπαταρίας
Βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας για επιβράδυνση του ρυθμού παλαίωσης της μπαταρίας χάρη στη μείωση του χρόνου που το iPhone είναι πλήρως φορτισμένο.

Δυνατότητα διαχείρισης απόδοσης σε iPhone XR, iPhone XS και iPhone XS Max για αποτροπή του αναπάντεχου τερματισμού της συσκευής, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής απενεργοποίησης αυτής της δυνατότητας αν παρουσιαστεί αναπάντεχος τερματισμός.

Λήψη γνωστοποίησης όταν η Υγεία μπαταρίας δεν μπορεί να επαληθεύσει αν τα iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max ή μεταγενέστερα μοντέλα περιέχουν νέα, γνήσια μπαταρία Apple.

Μαζί με το iOS 13.1 θα ξεκινήσει και η διάθεση του iPadOS η οποία είχε χρονολογηθεί επίσης για το τέλος του μήνα. Το νέο update των iPad θα τα εξοπλίσει με νέα feature. Μερικά από αυτά είναι η τοποθέτηση περισσότερων εικονιδίων στην αρχική οθόνη καθώς και η αλλαγή του μεγέθους του virtual πληκτρολογίου QWERTY. Τέλος, το iPadOS θα φέρει νέα gestures και το πολυσυζητημένο Dark Mode.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Την πέρασα σε XS MAX κ 8plus εχθές το βράδυ με Clean install . Όλα μια χαρά .

Ενδιαφέρον έχει πως το 8 plus έχει πάρει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν δώσει και στο xs Max .

Ένσταση (που την έχω ξανά πει) είναι πως τουλάχιστον σε κατόχους X,Xs,Xs Max έπρεπε να δώσουν το night mode

forneverarrow

Το ιδιο έπρεπε να εχουν κάνει και στο iPhone 8 με το Portrait mode πέρσι όταν το έβαλαν στο XR. Ο A11 με τον A12 εχουν τον ιδιο ακριβώς σχεδιασμό και εχουν και οι δυο NPU, ενω οι κάμερες ήταν ελάχιστα διαφορετικές. Αλλα είναι απο τα κόλπα της Apple για να μας πει πλαγίως οτι πρέπει κάθε χρόνο να αγοράζουμε iPhone αν θελουμε όλα τα features.

Emmanouil

Όντως η έκδοση iOS 13 είχε θέματα πολλά με bugs και battery train και με την 13.1 που έλαβα εχθές διορθώθηκαν και το 8 plus δουλεύει πολύ πιο γρήγορα και με καλύτερη αυτονομία μπαταρίας

forneverarrow

Όπως είχα γράψει σε άλλο θέμα, τα πάντα δούλευαν άψογα με το 13 και δουλεύουν το ιδιο με το 13.1 στο iPhone 8. Με το πρώτο update άλλαξε εντελώς η αυτονομία του κινητού και με πήρε άνετα σε δεύτερη μέρα γεμάτη. Σήμερα με το 13.1 ξεκίνησα τη μέρα με 98%, στις 6:30 το πρωί, με τα AirPods συνδεδεμένα μέχρι πριν λίγο, περίπου 18 λεπτά κλήσεις, 2 ώρες μουσική, σχεδόν 15 λεπτά Instagram/Facebook, τράβηξα 2-3 φωτογραφίες και τις δούλεψα στο Afterlight και με 40 λεπτά YouTube σε αυτόματη φωτεινότητα είμαι ακομα με 71%. Τόσο καιρό με το iOS 11 και το 12 με την ίδια χρήση (καθημερινές πάνω κάτω τα ίδια κάνω σε σχέση με τη χρήση του κινητού) δεν είχα ποτέ πάνω απο 50% τέτοια ώρα! Και μιλάμε για συσκευή δουλεμένη για 18 μήνες (98% υγεία βάσει του iOS). Δεν ξέρω τι έκαναν αλλα είμαι υπέρ ικανοποιημένος.

Κώστας Βλαχάκης

Και εγώ την πέρασα πριν λίγο στο 11άρι.

Βασιλης

Ελα ρε τωρα πλακα μας κάνετε…τοσα Bugs το σουπερ ios…αν ειναι δυνατόν…Ούτε τα σάπιο android τέτοια χάλια😅😅😅😅😅😇

Greg

Tα bugs δεν ξέρω αν θα τα διορθώνει αλλά αυτό που ξέρω είναι πως ήδη γράφεται σε πολλά site πως το iOS 13.1 θα μπορεί σταδιακά να μειώσει τις επιδόσεις των iPhone XS, XS Max, XR και άλλων iPhone που θα την πάρουν.

Vendetta

Πάντως φιλαράκι μου λέει ότι με την 13.1 σε xs max υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας και καμία μείωση στις επιδόσεις (το αντίθετο μάλιστα). Το μόνο του πρόβλημα είναι σε επανεκκινήσεις του router όταν μπαίνει στο wifi του σπιτιού του κάτι που δεν συνέβαινε παλιά (στην εταιρία δεν υπάρχει πρόβλημα). Το γκούκλαρε αλλά δεν εντόπισε παρόμοια προβλήματα σε 13.1. Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο θεματάκι?

Chris_BMW

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα παρόμοιο εγώ πες του φίλου σου .
Ας έχει υπόψη του πάντως πως σε συνδεσιμότητα σε WiFi το Xs Max υστερεί σε σχέση με το 8 plus που είχα στην κατοχή μου πριν .
Σε συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού μου με μόλις μια κουκκίδα σήματος WiFi το Xs Max έχει αποσυνδεθεί πολλές φορές ή δεν συνδέεται κατευθείαν αν το έχω σε 4G.
Δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα είναι κατώτερο του 8 plus

Υ.Γ Όσον αφορά τις επιδόσεις καλό είναι η haters να μην παραπληροφορούνε τον κόσμο …
Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο YouTube που αποδεικνύουν ότι ΟΛΕΣ οι συσκευές με iOS 13 είναι γρηγορότερες
Ακόμα και το 4 χρόνων 6s το οποίο παρεμπίπτοντος πήρε όλα τα νέα χαρακτηριστικά .

John

Την έβαλα και εγώ στο XS MAX μου και έχω δει μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία, αλλα και στην απόδοση/ταχύτητα. Το κινητό πάει σφαίρα. Μία απορία έχω μόνο.. για πιο λόγο η APPLE δεν μας παρέχει το night mode? Θα υπάρξει ίσως στο μέλλον;

Johny

Όλα καλα με την αναβάθμιση προς το παρών.την περασα και εγω αν και για να πω την αλήθεια πηγα να ανοίξω το χρόνο επι της οθόνης και μου κόλλησε για λίγα δευτερόλεπτα.ελπιζω να μη σημβει ξανά.με το night mode εννοειται ξενέρωσα που δεν το έχει το iPhone XS.για τη μπαταρια τωρα τι να πω;πρέπει τουλαχιστον να γίνουν δυο τρεις ολοκληρωμένες φορτίσεις για να δεις την πραγματική διαφορα.δηλαδη πρέπει να κάνει τουλαχιστον τρεις κύκλους.τωρα για τα υπόλοιπα θα δείξει στην πορεία.

stelans

Λογικά ξέχασε να ρίξει τον χρονισμό του επεξεργαστή όπως συνήθιζε να κάνει🤔

Makis

Εσύ πάντως δεν ξέχασες να πεις την παπάτζα σου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.