Κυκλοφορία iPhone 11: Ουρές σχηματίζονται στις περισσότερες χώρες

iPhone 11, Κυκλοφορία iPhone 11: Ουρές σχηματίζονται στις περισσότερες χώρες

Πλέον έχει μετατραπεί σε παράδοση η αναμονή αρκετών ωρών ή και ημερών έξω από ένα Apple Store για την απόκτηση τον νέων smartphones που κυκλοφορεί κάθε χρόνο η εταιρεία. Φυσικά, τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση.

Εμείς βρεθήκαμε στο Μόνακο για την παρουσίαση των Huawei Mate 30, Mate 30 Pro και Mate 30 RS Porsche Edition και μιας που ξημερώσαμε εκεί την ημέρα κυκλοφορίας των νέων smartphones της αμερικάνικης εταιρείας πήγαμε μέχρι το Apple Store να κάνουμε το πρώτο ελληνικό hands on βίντεο των iPhone 11 και φυσικά να προμηθευτούμε μία συσκευή για να την εξετάσουμε με το Μαγικό Κοπίδι του Techblog.

Στις 7:45 η ουρά που είχε σχηματιστεί έξω από το κατάστημα ήταν σεβαστή και η απόδειξη βρίσκεται στις φωτογραφίες ακριβώς από κάτω. Εντάξει, δεν πήγαμε και ιδιαίτερα νωρίς, άλλωστε πιο το νόημα; Τα ρεκόρ αναμονής ανήκουν σε άλλους.

Ο κάτοχος του πρώτου iPhone στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ήταν ο Muhannad Al Nadaf, ο οποίος προσπαθεί εδώ και πέντε χρόνια να πετύχει αυτό το επίτευγμα. Ωστόσο, για να τα καταφέρει πήγε έξω από το κατάστημα στις 3 π.μ., τη στιγμή που το Apple Store άνοιγε στις 8 το πρωί.

iPhone 11, Κυκλοφορία iPhone 11: Ουρές σχηματίζονται στις περισσότερες χώρες

Από το 2015 πρώτος ήταν ένας YouTuber, ο Kharoush, που το 2017 έμεινε έξω από το Apple Store για 11 ημέρες με στόχο να είναι ο πρώτος κάτοχος του iPhone 8. Φέτος, φαίνεται ότι ο Kharoush δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για την πρωτιά στα iPhone 11 μιας που έφτασε έξω από το κατάστημα στις 6 το πρωί.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί αναφερόμαστε στην Αυστραλία. Χάρη στη μαγεία των ζωνών ώρας το Σίδνεϊ είναι μία από τις πρώτες πόλεις στις οποίες κυκλοφορούν κάθε χρόνο τα iPhone. Όπως είναι λογικό, το ίδιο ίσχυσε και στην περίπτωση των iPhone 11.

Εμείς έχουμε ήδη στα χέρια μας το iPhone 11, μία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία τους στη χώρα μας στις 27 Σεπτεμβρίου.

iPhone 11, Κυκλοφορία iPhone 11: Ουρές σχηματίζονται στις περισσότερες χώρες

Το απλό iPhone 11 ενσωματώνει 6.1 ιντσών Liuid Retina display τύπου Advanced LCD και θα υποστηρίζει Haptic Touch. Στο front panel υπάρχει notch το οποίο κρύβει την κάμερα των 12MP TrueDepth.

Εσωτερικά θα βρίσκεται ο A13 Bionic ο οποίος είναι σύμφωνα με την Apple ο ταχύτερος επεξεργαστής στην αγορά. Επιπλέον, το iPhone 11 έχει και την ταχύτερη GPU που θα βρούμε σε smartphone. Η RAM είναι 4GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 64GB.

Όσον αφορά την κάμερα, το μικρό μοντέλο έχει διπλή διάταξη σε τετράγωνο module στην πάνω αριστερά γωνία. Η κάμερα αποτελείται από μία 12MP wide με f/1.8 και Optical image stabilization, και η δεύτερη είναι ultra-wide ανέρχεται επίσης στα 12MP και έχει f/2.4 και 120 μοίρες field of view. Τέλος, Η μπαταρία διαρκεί 1 ώρα περισσότερη σε σχέση με το iPhone XR και θα έχει χωρητικότητα 3.110mAh.

iPhone 11 επίσημες τιμές στην Ελλάδα

64GB, τιμή 869 ευρώ
128GB, τιμή 929 ευρώ
256GB, τιμή 1059 ευρώ
Διαθέσιμα χρώματα: purple, green, yellow, black, white και PRODUCT(RED)

iPhone 11, Κυκλοφορία iPhone 11: Ουρές σχηματίζονται στις περισσότερες χώρες

Τα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max κυκλοφορούν στις 5.8 και 6.5 ίντσες αντίστοιχα με οθόνη Super Retina HDR τύπου OLED. Το display έχει 1200 nits φωτεινότητα και 2.000.000:1 contrast ratio.

Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο A13 Bionic που συναντάται και στον διάδοχο του iPhone XR στην περίπτωση αυτή όμως έχουμε 6GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο που ξεκινάει από τα 128GB.

Όσον αφορά την κάμερα, τα iPhone 11 Pro και Pro Max έχουν τριπλή διάταξη η οποία αποτελείται από μία 12MP wide με f/1.8 και OIS, μία 12MP telephoto με f/2.0 και OIS, και η τρίτη είναι ultra wide στα 12MP με f/2.4.

Η μπαταρία έχει διάρκεια 4 ώρες περισσότερες σε σχέση με το iPhone XS και υποστηρίζει fast charge. Πιο συγκεκριμένα το 11 Pro έχει μπαταρία 3.190mAh ενώ το 11 Pro Max έχει μπαταρία 3.500mAh.

iPhone 11 Pro επίσημες τιμές στην Ελλάδα

64GB, τιμή 1229 ευρώ
256GB, τιμή 1429 ευρώ
512GB, τιμή 1679 ευρώ
Διαθέσιμα χρώματα: midnight green, space gray, silver και gold

iPhone 11 Pro Max επίσημες τιμές στην Ελλάδα

64GB, τιμή 1339 ευρώ
256GB, τιμή 1539 ευρώ
512GB, τιμή 1789 ευρώ
Διαθέσιμα χρώματα: midnight green, space gray, silver και gold

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JR

Από ότι βλέπω τα θύματα είναι λιγότερα κάθε χρόνο.

Ανδρέας

Χαχαχα εξαιρετικά εύστοχος

merci

Αρωστοι ανθρωποι, κριμα

NGK V LINE

Κατά διαόλου πάει ο κόσμος αυτό είναι σίγουρο….

NikD

Μια ζωή από το 2007 αυτά τα φαινόμενα δείχνουν πόσο προς τα κάτω πάει ραγδαία το ανθρώπινο IQ…. Άσχετα με το στρεβλο του αντικείμενου…. Ρεκόρ και γενικότερα δήθεν του Κ___ου κσταντησε η μάζα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.