iOS 13: Η τρίτη beta αποκαλύπτει νέο ενσύρματο τρόπο μεταφοράς δεδομένων μεταξύ τηλεφώνων

iOS 13, iOS 13: Η τρίτη beta αποκαλύπτει νέο ενσύρματο τρόπο μεταφοράς δεδομένων μεταξύ τηλεφώνων

Πριν μερικές ώρες η Apple έκανε διαθέσιμη την τρίτη developer beta για το iOS 13, το iPadOS 13, το tvOS 13, το watchOS 6 και το macOS Catalina. Συνήθως οι betas της εταιρείας εστιάζονται στη βελτίωση της απόδοσης για την κάθε συσκευή και στην επιδιόρθωση σφαλμάτων. Ωστόσο, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο η εμφάνιση νέων χαρακτηριστικών.

Σκαλίζοντας τον κώδικα του iOS 13 developer beta 3 και συγκρίνοντας τον με αυτόν της beta 2, το 9to5Mac ανακάλυψε μερικά νέα assets στην εφαρμογή του Setup. Για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν, αυτή η εφαρμογή τρέχει όταν εμείς ρυθμίζουμε μία συσκευή για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τα νέα assets υποδηλώνουν ότι η Apple εργάζεται στο να κάνει διαθέσιμο έναν νέο τρόπο μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συσκευών. Επιπλέον, τονίζει ότι με βάση τις γραμμές κώδικα που συνδέονται με τα assets, η νέα μέθοδος μεταφοράς δεδομένων θα είναι ενσύρματη.

iOS 13, iOS 13: Η τρίτη beta αποκαλύπτει νέο ενσύρματο τρόπο μεταφοράς δεδομένων μεταξύ τηλεφώνων

Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο πως η Apple θα το καταφέρει αυτό αφού τα τωρινά iPhones έχουν μόνο θύρα Lightning και η εταιρεία δεν προσφέρει καλώδιο Lightning-to-Lightning.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι προσπάθησε να ενεργοποιήσει το νέο τρόπο μεταφοράς δεδομένων κάνοντας reset τη συσκευή που έτρεχε την iOS 13 developer beta 3. Έπειτα έτρεξε κανονικά το setup του iPhone, αλλά σε κανένα σημείο της διαμόρφωσης δεν εμφανίστηκε κάποια σχετική επιλογή.

Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα αυτή η νέα μέθοδος μεταφοράς δεδομένων να μην είναι έτοιμη, εφόσον μιλάμε για μία developer beta έκδοση, είτε η Apple να την προορίζει για νεότερες συσκευές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Απο το 2016 το εχει εφαρμοσει η samsung στις συσκευες της….
ΧΑΧΑΧΧΑ Για γελια η APPLE…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Pro Apple Apple iOS

iOS 18: Φήμες ότι μετατρέπει τα AirPods Pro σας σε πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή

Την περασμένη χρονιά, ο FDA δημιούργησε μια νέα κατηγορία ακουστικών βαρηκοΐας που μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή.

Business App Store Apple Apple iOS

Apple: Έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic Games – Το αποκάλεσε “απειλή” για το οικοσύστημα iOS

Ο πόλεμος μεταξύ Epic και Apple δεν έχει τελειωμό, με την πρώτη να κοινοποιεί πως το Κουπερτίνο έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της.

Smartphones Apple Apple iOS featured

iOS 18: Ποια μοντέλα iPhone αναμένεται να αναβαθμιστούν

Tο iOS 18 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά το hype έχει ξεκινήσει αφού αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 18: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως βελτιώσει τις πωλήσεις στην Κίνα

Οι φημολογούμενες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του iOS 18 θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν τις πεσμένες πωλήσεις iPhone στην Κίνα.