iOS 15: Μικρότερο το ενδιαφέρον σε σχέση με το iOS 14

, iOS 15: Μικρότερο το ενδιαφέρον σε σχέση με το iOS 14

Το κοινό των κατόχων Apple συσκευών παρουσιάζει μειωμένο ενδιαφέρον για το iOS 15 σε σχέση με το iOS 14. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από τον αριθμό των εγκαταστάσεων που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, όπως τις μετρά το Mixpanel.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πολύ υψηλούς ρυθμούς απόκτησης του νέου λειτουργικού συστήματος που παρουσιάζει κάθε φορά η Apple για τις συσκευές της, με το iOS 14 να έχει καταφέρει να μπει στο 14.5% των συσκευών της Apple, μόλις είχε παρουσιαστεί. Το αντίστοιχο ποσοστό του iOS 15 βρίσκεται στο 8.5%, μέχρι στιγμής.

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί το Mixpanel για τις μετρήσεις του παραμένουν οι ίδιες τόσο για το iOS 15 όσο και για το iOS 14, παρόλο που μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα ως προς την απόλυτη εγκυρότητά τους. Σε κάθε περίπτωση, οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα ποσοστά του iOS 15 θα ανέβουν αισθητά τις επόμενες ημέρες, καθώς ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν να μην βάλουν το πιο πρόσφατο διαθέσιμο λογισμικό στο iPhone τους.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Pro Apple Apple iOS

iOS 18: Φήμες ότι μετατρέπει τα AirPods Pro σας σε πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή

Την περασμένη χρονιά, ο FDA δημιούργησε μια νέα κατηγορία ακουστικών βαρηκοΐας που μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή.

Business App Store Apple Apple iOS

Apple: Έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic Games – Το αποκάλεσε “απειλή” για το οικοσύστημα iOS

Ο πόλεμος μεταξύ Epic και Apple δεν έχει τελειωμό, με την πρώτη να κοινοποιεί πως το Κουπερτίνο έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της.

Smartphones Apple Apple iOS featured

iOS 18: Ποια μοντέλα iPhone αναμένεται να αναβαθμιστούν

Tο iOS 18 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά το hype έχει ξεκινήσει αφού αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 18: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως βελτιώσει τις πωλήσεις στην Κίνα

Οι φημολογούμενες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του iOS 18 θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν τις πεσμένες πωλήσεις iPhone στην Κίνα.