iOS 16.0.2: Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την κάμερα και το copy/paste bug στο iPhone 14 Pro

iphone 14 pro, iOS 16.0.2: Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την κάμερα και το copy/paste bug στο iPhone 14 Pro

Μετά την αποκάλυψη της σειράς iPhone 14 από τη Apple, προέκυψε ένα πρόβλημα με τη χρήση της κάμερας στα Pro, καθώς πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι ταρακουνιόταν όταν άνοιγαν την κάμερα σε ορισμένες third party εφαρμογές.  Το ζήτημα αντιμετωπίζεται τώρα με την κυκλοφορία της ενημέρωσης iOS 16.0.2, η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Το κούνημα της κάμερας προκλήθηκε προφανώς από το σύστημα OIS μετατόπισης αισθητήρα δεύτερης γενιάς στο iPhone 14 Pro και στην κύρια κάμερα του 14 Pro Max. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν δυνατούς θορύβους από τίναγμα και τρίξιμο που προέρχονταν από την κάμερα όταν άνοιγαν την κάμερα μέσω εφαρμογής που δεν ήταν της Apple και δεν ήταν δυνατό να τη χρησιμοποιήσουν.

iphone 14 pro, iOS 16.0.2: Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την κάμερα και το copy/paste bug στο iPhone 14 Pro

Με την ενημέρωση γίνονται, όμως, και άλλες επιδιορθώσεις. Υπήρχαν ορισμένα παράπονα σχετικά με τη νέα προτροπή copy/paste που συνοδεύει το iOS 16. Ζητούσε από τους χρήστες άδεια να αντιγράψει και να επικολλήσει περιεχόμενο μεταξύ των εφαρμογών και η συχνότητά του ήταν προφανώς ενοχλητική για ορισμένους χρήστες.

Η ενημέρωση επιδιορθώνει επίσης ένα πρόβλημα μη ανταποκρινόμενου touch input μετά από αντικατάσταση οθόνης που επηρέασε τα iPhone X, XR και iPhone 11.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα υποστηριζόμενα iPhone. Για να την πραγματοποιήσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.