iOS 16.1 Beta 2: Διορθώνει το πρόβλημα GPS σε μοντέλα iPhone 14 Pro

iphone 14 pro, iOS 16.1 Beta 2: Διορθώνει το πρόβλημα GPS σε μοντέλα iPhone 14 Pro

Ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στην πρώτη έκδοση beta του iOS 16.1 σε πολλούς χρήστες iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max και αφορούσε στη σωστή λειτουργία του GPS, επιδιορθώθηκε στη δεύτερη έκδοση beta.

Όπως το Apple Watch Ultra, έτσι και τα δύο μοντέλα iPhone 14 Pro διαθέτουν υποστήριξη GPS διπλής συχνότητας. Αυτό σημαίνει ότι τα iPhone μπορούν να λαμβάνουν σήματα από δορυφόρους GPS που λειτουργούν τόσο στην παλαιού τύπου συχνότητα L1 όσο και στη συχνότητα L5 υψηλότερης ισχύος, η οποία μπορεί να ταξιδεύει καλύτερα μέσα από εμπόδια όπως κτίρια και δέντρα. Ένας συνδυασμός των δύο σημάτων θα πρέπει να οδηγήσει σε βελτιωμένη ακρίβεια τοποθεσίας στις εφαρμογές χαρτογράφησης και σε άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην τοποθεσία.

Η Apple λέει ότι το iOS 16.1 θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και θα ενεργοποιήσει την υποστήριξη Live Activities σε εφαρμογές τρίτων, θα εισαγάγει μια νέα λειτουργία Clean Energy Charging στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα προσθέσει υποστήριξη για αξεσουάρ Matter στην εφαρμογή Home, θα κάνει το Apple Fitness+ διαθέσιμο σε χρήστες iPhone χωρίς Apple Watch και πολλά άλλα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple iOS

H Apple αγόρασε την DarwinAI για τις σημαντικές ενημερώσεις γενετικής νοημοσύνης στο iOS 18

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία DarwinAI με έδρα τον Καναδά νωρίτερα φέτος για να δημιουργήσει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της.

Software App Store Apple iOS

Apple: Νέα δυνατότητα λήψης εφαρμογών απευθείας από ιστότοπους στην ΕΕ

Η Apple ανακοίνωσε τρεις επιπλέον αλλαγές για προγραμματιστές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτρέποντάς τους να διανέμουν εφαρμογές απευθείας από ιστοσελίδες.

Gear AirPods Pro Apple Apple iOS

iOS 18: Φήμες ότι μετατρέπει τα AirPods Pro σας σε πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή

Την περασμένη χρονιά, ο FDA δημιούργησε μια νέα κατηγορία ακουστικών βαρηκοΐας που μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή.

Software App Store Apple featured

To Fortnite επιστρέφει στις συσκευές iOS στην Ευρώπη – H Apple απέσυρε την απαγόρευση

Η Apple πήρε πίσω την απόφασή της να απαγορεύσει τον λογαριασμό προγραμματιστών της Epic Games δύο μέρες αργότερα.