Αναβάθμιση iOS 5.0.1, Λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας στο iPhone 4S;

Σήμερα ξεκινάει επίσημη η διάθεση του iPhone 4S στην ελληνική αγορά. Τις προηγούμενες εβδομάδες βούηξε το ίντερνετ για προβλήματα με την αυτονομία της μπαταρίας του μιας και αρκετοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι αυτή αδειάζει γρήγορα. Η Apple παραδέχθηκε το πρόβλημα και έδωσε εδώ και μερικές ώρες την αναβάθμιση σε iOS 5.0.1 που λύνει το πρόβλημα.

Η αναβάθμιση σε iOS 5.0.1 πραγματοποιείται μέσα από το iTunes ή μέσα από το κινητό σας (OTA – Over the Air), πάτε Settings->General->Software Update.

Εσείς αναβαθμίσατε σε iOS 5.0.1. Έχει καλυτερέψει η αυτονομία του iPhone 4S σας;

Μάθετε τα προγράμματα συμβολαίου για το iPhone 4S στη Cosmote.
Μάθετε τα προγράμματα συμβολαίου για το iPhone 4S στη Vodafone.

, Αναβάθμιση iOS 5.0.1, Λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας στο iPhone 4S;

Kudos to giorgos_rethimno

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis Gr.

έχει καταντήσει αστείο αυτό με την μπαταρία του iPhone μετά από κάθε αναβάθμιση. Σε σημείο που μπορεί κάποιος να πει ότι είναι και θέμα marketing για να ακούγεται περισσότερο

andreas

Μονο στο 4s διορθωνει ή και στο 4 ?

ktsak

Εγω παντως δεν ειχα κανενα προβλημα, ουτε με την 5.0 ουτε τωρα με την 5.0.1.
Εχω iPhone 4 NON JB !!!!

v@silis

@ktsak Κι εγω επισης κανενα προβλημα στο iphone 4.

Dimtiriskor

Αντε να βγει κανενα σωστο jb .

bouss

Μάλλον γιατί το πρόβλημα είναι στα 4s και όχι στα απλά 4…

Θανάσης

για την αυτονομία σε ipad σε δύο εβδομάδες θα ξέρουμε…. αλλά τώρα μπορώ να βάζω περισσότερα δάχτυλα “multitasking gestures”

Stefan

Κατι τετοια βλεπω και τα παιρνω στο κρανιο με την LG και το αντροιντ. Ασχετα εαν το προτιμω.
Τσακιστηκαν να βγαλουν αναβαθμιση και δεν μας εχουν στο περιμενε.

Panagiotis.R

“Βελτιωνει τη φωνητικη αναγνωριση για αυστραλους χρηστες”
Την προφορα των Aυστραλων την σκεφτηκε. Ποτε θα βελτιωσει την φωνητικη αναγνωρηση για την βλαχοαγγλικη προφορα των Ελληνων? 😛

techviewGr (Iphonias)

εγω δεν μπορω να την κανω ΟΤΑ οταν παω εκει μου λεει οτι η σκευη ειναι αναβαθμησμενη…

Papadn

Αναβάθμισα και το iPhone και το iPad πρώτη φορά χωρίς την χρήση iTunes. Ο χρόνος που χρειάστηκε ήταν 10 λεπτά για το iPhone και 15 λεπτά για το iPad.

alex M

Παιδια ειχαντε οντως προβλημα με την μπαταρια??? Αν ναι, πειτε μας αν αλλαξε τιποτα σας παρακαλω!!!

A.A.

Εγω ειχα ενα μικρο θεμα με το 4. Τωρα ειναι πολυ καλυτερα. Ισως βεβαια ολο αυτο να ειναι η ιδεα μου.

Δημητρης

εγω παντως παιδια που εχω το iphone 4 εχω προβλημα με την μπαταρια απο την στιγμη που εβαλα την 5 εκδοση. σε αναμονη και η μπαταρια αδειαζει στο φτερο. το θεμα ειναι οτι το προβλημα συνεχιζεται και με την 5.1.

Viktor

Και εγω ειχα ενα προβλημα με το 4.Αδειαζε στην αναμονη αλλα τωρα φενεται να εφτιαξε.

kostas

Aκουσα και απο φιλο μου με 3gs να εχει προβλημα με την αυτονομια και εφτιαξε με την 5.0.1.
Ειναι απαράδεκτο το κλείδωμα της aple απο τη μια το αφησε ξεκληδοτο για να εχει πολλους οπαδούς και χρήστες απο την αλλη το κλειδωδει μια και καλη για να μην μπορεις να το ανοίξεις χωρίς Η/Υ (J/B ιphone 4). Απαράδεκτο.
Παγεια τακτική χρησιμοποιούν κάποιους και μετά τους πετάνε, σαν στημένη λεμονόκουπα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]