Smartphones

iOS: Σύγκριση απόδοσης έκδοσης 9.3.3 και έκδοσης 9.3.4

Η Apple με στόχο να κλείσει την “τρύπα” του iOS 9.3.3 την οποία και εκμεταλλεύτηκε η ομάδα Pangu για να το κάνει jailbreak έκανε διαθέσιμο το 9.3.4 από το οποίο δεν περιμένουμε διαφορές στην απόδοση.

Περιμένουμε από τη νέα έκδοση του iOS, 9.3.4, να έχει ως διαφορά τα security patches συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση, 9.3.3, αλλά όπως θα δείτε στα video που ακολουθούν η Apple έχει περάσει και μερικές βελτιώσεις στην απόδοση των συσκευών.

Έτσι στο iPhone 5 βλέπουμε ελαφρά βελτιωμένο χρόνο boot της συσκευής και το ίδιο παρατηρεί κανείς στο video για τη σύγκριση στο iPhone 5s. Στο iPhone 4s δεν διακρίνουμε κάποια διαφορά, στα νεότερα όμως iPhone 6 και iPhone 6s υπάρχει και εδώ μικρή διαφορά στο χρόνο εκκίνησης, με την έκδοση 9.3.4 να μη φέρνει μειωμένο χρόνο εκκίνησης.

Δείτε στα video που ακολουθούν σύγκριση των δύο εκδόσεων σε iPhone 4s 32GB, iPhone 5/iPhone 5s των 64GB και iPhone 6/iPhone 6s των 16GB.

Δείτε το video για το iPhone 6s

Δείτε το video για το iPhone 6

Δείτε το video για το iPhone 5s

Δείτε το video για το iPhone 5

Δείτε το video για το iPhone 4s

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Αυγούστου 2016 14:57

Σχόλια

  • Οταν συνοδευετε τα video με γραπτο λογο, καλο θα ηταν αν συναδουν μεταξυ τους. Που ειδατε τον μειωμενο χρονο εκκινησης στο 6s με ios 9.3.4?
    Επισης καλο θα ηταν να αναβαθμισετε το απαρχαιομενο γραφικο περιβαλλον του ιστοτοπου σας. Δεν ειναι δυνατον να ειστε ενα απο τα πρωτα τεχνολογικα site της Ελλαδας και να παρουσιαζετε τετοια εικονα. Αυτο μας αξιζει?

    *Εκεινο το κακομοιρο το g5 που εγινε unboxing, χασατε το αποσπωμενο καπακι και δε μπορειτε να το κανετε review?

  • Από κάνα δυό βίντεο που είδα, οι δυο εκδόσεις φαίνονται ακριβώς ίδιες σε απόδοση. Χρειαζόταν ολόκληρο άρθρο για αυτό;

  • Φίλε (imerisios) όντας ένας απλός χρήστης του site και τίποτα παραπάνω (το τονίζω αυτό, απλός χρήστης!!) έχω δει κατά καιρούς αρκετά σχόλια από διάφορους χρήστες να υποτιμούν και να κρίνουν με αρκετά απρεπή τρόπο τα άρθρα που ανεβαίνουν στο site. και θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής; (πάντα με φιλικό ύφος) Με ποιά κριτήρια κρίνεις τόσο αυστηρά και μάλιστα προς το τέλος και με ειρωνικό ύφος τι δουλειά του κάθε συντάκτη, προσβάλλοντας τον και από πάνω ε?Με λίγα λόγια θέλω να σου πω ότι καλό είναι να κρίνουμε και να διορθώνουμε τους συντάκτες για αυτό που κάνουν,(ώστε να γίνονται καλύτεροι) αλλά να είναι με καλοπροαίρετο τρόπο, και πάντα στα πλαίσια σεβασμού προς τους ανθρώπους που προσπαθούν να μας ενημερώσουν για τα τρέχοντα τεχνολογικά νέα.

  • Παιδιά χαλαρώστε λίγο όσοι κρίνετε τόσο αυστηρά το Techblog. Δεν τους πληρώνετε κιόλας.

  • Είμαι κάτοχος 4S. Με το 9.3.3 λες και το ομολογουμένως παλαιό κινητό μου σέρνονταν επάνω σε κόλα. Για την πλοήγηση τραγικότατο. Κρασαρίσματα σε όλα τα videos και τις σχετικά βαριές σελίδες. Βλαστημούσα την ώρα και τη στιγμή που πέρασα το update. Και ενώ δεν έχω χρόνο από τα επαγγελματικά μου έψαχνα να δω πως ξαναγυρίζω στην προηγούμενη έκδωση του 9.x.x ήρθε το 9.3.4 και ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Το κινητό ξαναγύρισε στις ταχύτητες που είχα και η χρήση του Safari χωρίς υπερβολές έγινε απρόσκοπτη πάλι. Για όλους τους κατόχους 4S ΜΑΚΡΙΑ από το 9.3.3 αναβαθμίστε άμεσα! Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.