iPhone 11 και 11 Max: Διέρρευσε βίντεο με τον πρώτο Android κλώνο

https://youtu.be/D5MzfBOb1Wc

Μπορεί τα iPhone 11 ή iPhone 2019 να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά τα leaks χουν δώσει μία άριστη εικόνα για το πώς ακριβώς θα είναι ο τελικός σχεδιασμός των συσκευών. Βέβαια, για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν μία περιουσία για ένα smartphone, υπάρχουν και οι κλώνοι των συσκευών.

Πριν λίγο ο @bengeskin δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον πρώτο ακριβή κλώνο των iPhone 11. Η συσκευή προφανώς προέρχεται από την Κίνα και τρέχει Android. Κατά τα άλλα, αυτό που τραβά την προσοχή είναι ο σχεδιασμό ο οποίος μοιάζει απίστευτα με αυτόν που έχουμε δει ότι θα έχουν τα νέα iPhone 11.

iPhone 11, iPhone 11 και 11 Max: Διέρρευσε βίντεο με τον πρώτο Android κλώνο

Σύμφωνα με την πηγή, ο κλώνος δημιουργήθηκε με βάση κάποιο σχέδιο που αντικατοπτρίζει τον τελικό σχεδιασμό των iPhone 11. Στην ουσία βλέπουμε μία συσκευή με μεγάλο notch και ικανοποιητικά bezels.

iPhone 11, iPhone 11 και 11 Max: Διέρρευσε βίντεο με τον πρώτο Android κλώνο

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τεράστιο τετράγωνο module των καμερών, οι οποίες σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε θα είναι τρεις. Οι δύο κάμερες όλων των iPhone μάλλον θα είναι μία 12MP ως κύρια και ένας τηλεφακός στα 12MP με 2x οπτικό ζουμ.

iPhone 11, iPhone 11 και 11 Max: Διέρρευσε βίντεο με τον πρώτο Android κλώνο

Όσον αφορά την τρίτη κάμερα στις δύο μεγαλύτερες εκδόσεις των iPhone 11, περιμένουμε ότι θα είναι μία 12MP ultra-wide με οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Επιπλέον, υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε στις δύο πρώτες κάμερες OIS.

iPhone 11, iPhone 11 και 11 Max: Διέρρευσε βίντεο με τον πρώτο Android κλώνο

Τέλος, η selfie κάμερα των iPhone 11 αναμένεται να είναι 12MP και να έχει βελτιωμένο Face ID.

iPhone 11, iPhone 11 και 11 Max: Διέρρευσε βίντεο με τον πρώτο Android κλώνο iPhone 11, iPhone 11 και 11 Max: Διέρρευσε βίντεο με τον πρώτο Android κλώνο

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mpouritos

το ποιο ασχημο τηλεφωνο ever για φετος τι ειναι αυτο το τετραγωνο απο πίσω χοντροκομμένο σχεδιαση γενικος προχειροδουλειά ενω ολες οι εταιριες παλεουν με ολο οθονη αυτη μενει στην προπερσυνη λύση που έδωσε με τα Notch χαλια μαυρα άπατο θα παει οπως πέρυσι

Makis

Και την F1 δεν τη λες όμορφη αλλά κάνει πολύ καλά, ότι κάνει. Οπότε σαν εργαλείο θα δουλεύει καλά τώρα εάν δεν είναι όμορφο δεν είναι προτεραιότητα για όλους. Εμένα δεν μου κάνει λόγω μεγέθους, τιμής.

John

Όλοι μειώνουν ή εξαφανίζουν τα notch η Apple μια από τα ίδια και κατέστρεψε και το πίσω μέρος με την “καμπούρα”. Ολο και πιο πίσω πάει αυτή η εταιρεία.

Gp389aa

Νταξει εμένα δεν με ενοχλεί τοσο το notch αυτό που με ενοχλεί είναι η τετράγωνη κάμερα χαλάει το design

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 11 iPhone 13 Black Friday 2022

Black Friday 2022: iPhone 11 με 499 ευρώ, iPhone 13 με 869 ευρώ

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών βγάζουν σε προσφορά τα iPhone 11 και iPhone 13 σε τιμή που ταράζει ακόμα και τα καταστήματα του Skroutz.

Smartphones Apple featured iPhone

Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR.

Smartphones iPhone 11 Samsung Galaxy S22

Ένα iPhone 11 νικά στα benchmarks το Samsung Galaxy S22

Θα περίμενε κανείς ο νεοφερμένος να νικά τον παλιό, αλλά μία κόντρα μεταξύ iPhone 11 και Samsung Galaxy S22 δείχνει το αντίθετο.

Software iOS Apple iPhone 11

iPhone 11: Με το iOS 14.5 update παρατηρείται καλύτερο ποσοστό υγείας την μπαταρίας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους.