Smartphones

Ένα iPhone 11 νικά στα benchmarks το Samsung Galaxy S22

Θα περίμενε κανείς ο νεοφερμένος να νικά τον παλιό, αλλά μία κόντρα μεταξύ iPhone 11 και Samsung Galaxy S22 δείχνει το αντίθετο. Το benchmarking δεν είναι κάτι απόλυτο, αλλά μας δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα.

Σε κάποια benchmarks που έχουν κάνει την εμφάνισή τους βλέπουμε τόσο το Samsung Galaxy S22 Ultra όσο και το Samsung Galaxy S22+ να νικούν τον ανταγωνισμό στο Android οικοσύστημα, αλλά να χάνουν στα σημεία από το iPhone 13 Pro Max. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το θεωρήσει παράξενο, αφού το A15 Bionic Chip της Apple είναι ένας μοντέρνος επεξεργαστής.

Εκείνο που θεωρείται παράξενο είναι το αποτέλεσμα μίας δοκιμής benchmarking μεταξύ ενός iPhone 11 με το chip Apple A13 Bionic, όπου βλέπουμε καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με ένα Samsung Galaxy S22 που φέρει τον επεξεργαστή Samsung Exynos 2200.

Είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς, βασιζόμενος απλώς και μόνο σε ένα benchmark test, ότι ένα smartphone του 2019 είναι καλύτερο από μία ναυαρχίδα του 2022, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει μία συζήτηση αναφορικά με το εάν ο Samsung Exynos 2200 είναι τελικά τόσο καλή επιλογή σε σχέση με τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.