iPhone 11: Οι πωλήσεις θα είναι καλύτερες από ότι αναμενόταν

iPhone 11, iPhone 11: Οι πωλήσεις θα είναι καλύτερες από ότι αναμενόταν

Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, ο οποίος ασχολείται με την Apple και τα προϊόντα της, δημοσίευσε μία αναφορά σχετικά με την άποψη του για τις προπαραγγελίες των iPhone 11 και iPhone 11 Pro.

Η Apple ξεκίνησε να δέχεται προπαραγγελίες για τις συσκευές την Παρασκευή και ο Ming-Chi Kuo θεωρεί πως αυτές ξεπερνούν τις προσδοκίες της εταιρείες. Την άποψη του αυτή την βασίζει στις εκτιμήσεις των online αποστολών της Apple, ενώ ο ίδιος επισημαίνει ότι μεγαλύτερη ζήτηση έχουν τα χρώματα midnight green για το 11 Pro και τα χρώματα πράσινο και μοβ για το iPhone 11.

Επιπλέον, ο Kuo επισημαίνει πως η Apple έχει προβλήματα στην παραγωγή του γυαλιού με χρώμα midnight green άρα η εταιρεία έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Όπως είναι αναμενόμενο και προφανές, ο Kuo θεωρεί ότι η ζήτηση για το 11 Pro είναι υψηλότερη στην Αμερική, ενώ στην Κίνα οι αγοραστές ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο για την οικονομικότερη συσκευή της σειράς, το iPhone 11.

Προηγουμένως η TF Securities προέβλεπε ότι οι αποστολές των νέων iPhone 11 θα ήταν περίπου 65-70 εκατομμύρια και τώρα ανέβασε το νούμερο αυτό στα 70 με 75 εκατομμύρια.

Ο Kuo θεωρεί ότι η αυξημένη ζήτηση οφείλεται στα προγράμματα trade-in και zero-interest payments που εισήγαγε φέτος η Apple. Επιπλέον παράγοντας είναι τα νέα χρώματα, η ανταγωνιστική τιμή της βασική έκδοσης του iPhone 11 που είναι στα $699 ή 869 ευρώ και τα νέα χαρακτηριστικά, όπως η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η ευρυγώνια κάμερα και η καταγραφή βίντεο 4K.

Αν και τα 869 ευρώ μπορεί να μην φαίνονται ανταγωνιστικά στους κατόχους Android συσκευών, ο Kuo θεωρεί ότι η τιμή αυτή θα κάνει τους κατόχους των iPhone 6, iPhone 6s και iPhone 7 να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξ.

Ο γνωστός αναλυτής που ασχολείται μόνο με την Apple….Το άρθρο αποτελεί τον απόλυτο ορισμό της αντικειμενικής ενημέρωσης. Είδη υπάρχουν εδώ και ώρες ουρές χιλιομέτρων για να αποκτήσουν όλοι το νέο κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.