iPhone 11 Pro Max: Έρχεται πίσω από το Mi Note 10 Pro στο DxOMark

, iPhone 11 Pro Max: Έρχεται πίσω από το Mi Note 10 Pro στο DxOMark

Το iPhone 11 Pro Max βρίσκεται στην αγορά περίπου δύο μήνες και το DxOMark μόλις κυκλοφόρησε το δικό του αναλυτικό review για την κάμερα του smartphone. Το τηλέφωνο της Apple πέτυχε 117 πόντους και δεν κατάφερε να φτάσει τους 121 πόντους που έχουν πετύχει τα Mate 30 Pro και Mi CC9 Pro Premium ή Mi Note 10 Pro όπως έχει κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά. Πιο συγκεκριμένα το DxOMark βαθμολόγησε την τριπλή κάμερα του iPhone 11 με 124 πόντους στην φωτογραφία και 102 πόντους στο video.

, iPhone 11 Pro Max: Έρχεται πίσω από το Mi Note 10 Pro στο DxOMark

iPhone 11 Pro Max

Το smartphone της Xiaomi, Mi Note 10 Pro πέτυχε 130 πόντους στην φωτογραφία και 102 πόντους στο βίντεο. Η μικρή διαφορά στην φωτογραφία είναι και ο λόγος ουσιαστικά που το iPhone 11 Pro Max έρχεται τρίτο στην λίστα των καλύτερων καμερών σε smartphone του DxOMark.

, iPhone 11 Pro Max: Έρχεται πίσω από το Mi Note 10 Pro στο DxOMark

Xiaomi Mi Note 10 Pro

Το iPhone 11 Pro Max υστερεί σε σχέση με το Mi Note 10 Pro στην φωτογραφία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αυτό συμβαίνει λόγω του μικρότερου σε μέγεθος αισθητήρα. Το ίδιο δεν συμβαίνει και με τις wide angle φωτογραφίες στις οποίες το iPhone 11 Pro Max ξεπερνάει τους δύο μεγαλύτερους αντιπάλους του. Επιπλέον, το DxOMark υποστηρίζει ότι το iPhone 11 Pro Max τραβάει καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αν το auto flash είναι απενεργοποιημένο.

Όσον αφορά το βίντεο του 11 Pro Max, το DxOMark αναφέρει ότι αυτό που τραβάει το XS Max είναι καλύτερο. Παρόλα αυτά, το smartphone καταφέρνει να κάνει render τα χρώματα σωστά ενώ το HDR βοηθάει στην καλύτερη αποτύπωση των λεπτομερειών.

, iPhone 11 Pro Max: Έρχεται πίσω από το Mi Note 10 Pro στο DxOMark

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το iPhone 11 Pro Max έχει τριπλή κάμερα η οποία αποτελείται από μία κύρια κάμερα των 12MP, μία 12MP telephoto και μία 12MP ultra wide. Το Mi Note 10 Pro από την άλλη έχει πέντε συνολικά κάμερες και αποτελείται από μία των 108MP, μία 12MP portrait, μία 20MP ultra wide, μία 5MP telephoto και τέλος μία 2MP macro.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mermet

Μετα λετε κοστίζει πολλα το cc9-mi note 10… πηγαίνετε παρτε το iphone 11 pro max!

Βαγγέλης

Κλαίω😂😂😂😂

Ιωάννης

και εγώ 😂😂😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.