iPhone 11 Pro Max: Πόση ώρα χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση;

iPhone 11 Pro Max πλήρη φόρτιση, iPhone 11 Pro Max: Πόση ώρα χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση;

Τις προηγούμενες ημέρες το PhoneArena μέτρησε τον χρόνο που χρειάζεται το iPhone 11 Pro μέχρι την πλήρη φόρτιση του και τα αποτελέσματα ήταν όντως εντυπωσιακά. Τώρα η ίδια πηγή, χρονομέτρησε την ίδια διαδικασία αυτήν την φορά όμως για το iPhone 11 Pro Max, το μεγαλύτερο smartphone της σειράς με μπαταρία χωρητικότητας 3.969mAh.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple φέτος στα δύο Pro smartphone ενσωμάτωσε μέσα στο πακέτο αγοράς τον γρήγορο φορτιστή στα 18W ωστόσο ο φορτιστής λείπει από το πακέτο αγοράς του μικρότερου iPhone 11 παρόλο που το τηλέφωνο έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Στα πρώτα 15 λεπτά σε αυτήν την περίπτωση η μπαταρία έφτασε στο 24% ενώ στην μισή ώρα αυτή έφτασε λίγο πριν την μέση. Μία ώρα φόρτισης προσδίδει στο smartphone μπαταρία 82% ωστόσο η ταχύτητα φόρτισης από εκεί και στο εξής πέφτει σημαντικά με αποτέλεσμα να χρειάζονται επιπλέον 57 λεπτά για την πλήρη φόρτιση.

  • 15 λεπτά: 24%
  • 30 λεπτά: 47%
  • 45 λεπτά: 70%
  • 1 ώρα: 82%
  • 1 ώρα και 15 λεπτά: 90%
  • 1 ώρα και 30 λεπτά: 95%
  • 1 ώρα και 45 λεπτά: 98%
  • 1 ώρα και 57 λεπτά: 100%

Να υπενθυμίσουμε ότι το iPhone 11 Pro για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του με χωρητικότητα 3.190mAh χρειάστηκε 1 ώρα και 42 λεπτά. Πως σας φαίνεται ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας του iPhone 11 Pro Max;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Αυτό συμβαίνει για να μην καταστραφεί η μπαταρία της συσκευής σε βάθος χρόνου! Ωστόσο μετά το 50% στην ουσία η συσκευή φορτίζει με βάση τα μοτίβα που έχει μάθει από εμάς…δηλαδή κάθε ποτε φορτίζουμε τη συσκευή και για πόση ώρα το αφήνουμε στον φορτιστή το τηλέφωνο…οποτε δεν ξέρω ποσο αντικείμενο μπορεί να είναι αυτό το άρθρο αφού η συσκευή φορτίζει σε διαφορετικό χρόνο από χρήστη σε χρήστη, ανάλογα με τις συνήθειές του! Σίγουρα όμως είναι μια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα iPhone αν αναλογιστούμε ότι έχει από τη καλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία έναντι και πολλών Android smartphone!

JR

Fast charging από τα lidl.

nik

i proti fortisi poses ores theli?

Κώστας Βλαχάκης

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρόνος. Άστην να γεμίσει και ξεκίνα να χρησιμοποιείς το κινητό. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το χρήσιμο άρθρο:
4 Μύθοι για τις μπαταρίες που θα πρέπει να ξεχάσεις
https://techblog.gr/gadgets/4-mythoi-gia-tin-fortisi-tis-mpatarias-poy-tha-prepei-na-xechaseis/

Λευτερ

Καλημέρα Κώστα! …1 είσαι και γαμό τα παιδιά !! Έχω το iPhone XS 64 go ποσοστό μπαταρίας 3 …το έβαλα το πρωι 5:30 και στης 8 που τσεκάρω ήταν στο 98 περίπου 2 ώρες !…είναι φυσιολογικό ?….ΥΓ…το αγόρασα κενουργιο πρην 4 μερες

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα Λευτέρη, ναι ειναι οκ η φόρτισή σου. Να το παρακολουθείς και αν τυχόν κάνει νερά να το πας εκει από όπου το αγόρασες για να το δουν, αλλά δεν νομίζω να εισαι τόσο άτυχος. Καλορίζικο man!

Λευτερης

Ευχαρηστω…..αν και πρην σχόλασα απ την δουλεια και το είχα στον φορτιστή τόσες ώρες απ το πρωινο σχολιο μου και εκεί που είχε 80 νομιζω ….το βρηκα στα 89 ….τι να πω

Γιώργος.

Καλησπέρα Κώστα ευχαριστούμε για τη δουλειά που κάνεις πολύ όμορφη δουλειά συνέχισε έτσι θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου είναι καλό να φορτίσω το iPhone 11 προ Max με τον παλιό φορτιστή 5 W αργεί πιο πολύ αλλά δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν είναι αυτό καλύτερο για την μπαταρία ή όχι ποια είναι η γνώμη σου ευχαριστώ

πανος

καλησπερα,η 2η φορτιση σε 11pro max για να παει απο το 20% μεχρι το 50% εκανε μια ωρα,που υπαρχει αραγε το προβλημα?

Κωνσταντινος Λαμπιρης

Καλησπερα κ απο εμενα , κατοχος κ εγω πλεον του 11 64 gb , να κανω ερωτηση , ειχα το 6 κ εβλεπα το ποσοστο μπαταριας , τωρα στο 11 δεν το βλεπω , τι πρεπει να κανω για να το βλεπω μονιμα ?

Ευχαριστω πολυ

Last edited 3 years πριν by Κωνσταντινος Λαμπιρης
Chris_BMW

Φαντάζομαι γνωρίζεις πως να το δεις .
Αν όχι κανείς Swipe down πάνω δεξιά και στο εμφανίζει.
Μόνιμα όμως ΟΧΙ δεν έχεις αυτήν την δυνατότητα 😕

Κωνσταντινος Λαμπιρης

Ευχαριστω πολυ,αυτο το εχω βρει,το μονιμο ηθελα,αλλα δεν υπαρχει….:(

Κωνσταντινος Λαμπιρης

Καλημερα , κατοχος του 11 πλεον , να κανω ερωτηση , στο ποσο τα % το ξαναφορτιζουμε για να μην υπαρχει θεμα στο μελλον με την μπαταρια του ?

Καλημέρα, δεν έχετε πρόβλημα. Οπως θέλετε φορτιστε το.

Κωνσταντίνος Λαμπιρης

Καλημέρα,ευχαριστώ πολυ για την άμεση ενημέρωση….

Κελλυ

Καλησπερα σας, αγορασα το iphone 11 και το φορτισα πρώτη φορα σημερα 1:25 ωρα και πηγε ως το 56%. Μου φαινεται οτι φορτιζει αργα. Ειναι λογικο;

Μαριάννα

Καλησπέρα έχω αγοράσει το iPhone 11 του εξάντλησα την μπαταρία τελειως σε μια μερα και ακριβώς την επομενη οπότε ουσιαστικά το αγόρασα και την επόμενη μέρα το βράδυ το έβαλα να φορτίσει για 8 ώρες αλλά μου λέει ότι φορτίστε μόνο 84% υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Γιατί για φουλ φόρτιση 100% ειδα ότι κανονικά θέλει 2 ώρες το πολύ.. Μήπως φταίει ο φορτιστης και πρέπει να αγορασω έναν iq που είναι φορητός? Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.